Na_slovo_scenografija_1Počelo snimanje rimejka serije „Na slovo, na slovo“!

 

Producentska kuća Adrenalin i izvršni producent Le Spot, zajedno sa Radio-televizijom Srbije, počeli su snimanje nove verzije kultne dečje serije „Na slovo, na slovo“. Dvadeset polusatnih epizoda pripremaju se u studiju RTS-a, u kom je snimana i originalna verzija, a premijera je planirana za početak novembra. Rimejk poznatog serijala baziranog na stihovima Duška Radovića obradiće dogodovštine starih likova, ali na potpuno nov način i u savremenoj scenografiji.

Povezana vest:  Pink se širi na Sloveniju i Bugarsku

Lik Miće će igrati Bule Goncić, a ostale uloge tumače Zoran Cvijanović (Ostoja), Nikola Kojo (Paja), Marinko Madžgalj (Morski Vuk), Srđan Timarov (Laf), Irena Mićijević (Lola), Ivana Popović (Loška), Zorana Milovanović (Aćim).

-Identifikovali smo potrebu za realizacijom projekta za decu koji će istovremeno da edukuje i zabavi, a upravo to nam pruža rimejk ove serije. Nastojimo da najmlađima obezbedimo kvalitetan sadržaj na maternjem jeziku, da podstaknemo njihovu maštu, a da im, uz to, održimo pažnju. Želimo da naša deca lepše odrastaju uz omiljene TV junake, kao što smo i mi rasli uz „Na slovo, na slovo“ – izjavila je Snežana Matić, direktorka producentske kuće Adrenalin.

Povezana vest:  DVOR 2011, Izašli su Urška i Denis kao i Vendi i Boki 13

Da podsetimo, Adrenalin je do sada producirao veći broj veoma veoma dobro prihvaćenih televizijskih serijala, koji su prikazivani na našim nacionalnim televizijama – Karaoke obračun, Piramidu, seriju Vratiće se rode, Šesto čulo…