dwyane_wadeNBA

 

Džejms, Entoni i Vejd na pregovorima oko novog kolektivnog ugovora

 

 

LeBron Džejme, Karmelo Enthoni, Dvejn Vejd i Kris Paul samo su neki od slavnih košarkaša koji su u četvrtak prisustvovali sastanku između uprave NBA lige i Udruženja igrača.

Tema sastanka bio je novi kolektivni ugovor između Udruženja igrača i NBA lige, pošto aktuelni koji je na snazi ističe 30. juna sledeće godine.

Povezana vest:  NBA VESTI, Đinobili postigao 43 koša u pobedi San Antonija

-To je važna stvar za mene i sve nas, stoga je važna stvar biti prisutan na pregovorima i videti šta se događa. Naša je budućnost u opasnosti ako ne postignemo dogovor. Ali mogu reći da je sastanak bio uspešan. Komunikacija je bila sjajna i nadam se da ćemo uskoro sve dogovoriti – komenatrisao je Karmelo Entoni, zvezda Denver Nuggetsa.

Povezana vest:  Novi poraz juniorki na SP

Izvršni direktor Udruženja igrača NBA lige Bili Hanter rekao je da je na sastanku održanom na Menhetnu učestvovalo 14 igrača, među kojima i LeBron Džejms, Dvejn Vejd i Kris Paul.

Bio je to prvi sastanak o novom kolektivnom ugovoru od februara ove godine, a čini se i najproduktivniji dosad, budući da su generalno pregovori započeli još prošle godine.

Povezana vest:  Marjanović: Borbeno i bez pritiska u Novom Mestu