farmaFARMA 3.SEZONA

 

Koga ćemo sve gledati na Farmi ove jeseni?

 

Treći put je najpoznatije imanje u Srbiji otvorilo svoja vrata, a u Lisoviće su stigle čak 24 poznate face.

Rukave će ove jeseni na imanju zasukati Zorana Pavić, Marijan Rističević, Zorana Jovanović Šikica, Jelena Stožinić, Renato Henc, Sanja Radinović, Bata Zdravković, Zlata Petrović, Milan Paroški, Jovana Pajić, Baki Đogani, Sanja Stojanović, Branislav Janković, Jasmina Ana, Zoran Pejić Peja, Eva Ras, Aleksandar Aca Ilić, Hasan Dudić, Natalija Trik FX, Katarina Živković, Slobodan Batjarević Cobe, Tina Ivanović i Ekrem Jevrić.

Povezana vest:  Producent "Simpsonovih" daje bogatstvo u dobrotvorne svrhe

Čast da zvanično otvore treću sezonu najgledanijeg šoua imali su pevačica Zorana Pavić i političar Marijan Rističević, a za njima su ušlipevačica Zorana Jovanović Šikica i zvezda devedesetih, Nikola Kostić, svima poznatiji kao Lee Man, kao i Elitovo lice Jelena Stožinić i zvezda Granda Renato Henc. Zatim su se društvu pridružile bivša Mis Vojvodine Sanja Radinović, narodnjak Bratislav Stanković Bata, pevačica Zlata Petrović i političar Milan Paroški, još jedna zvezda iz Grandovog jata – Jovana Pajić, Baki Đogani, poznatiji široj javnosti kao B3.

Povezana vest:  Premijere na kanalu Discovery Channel: Brzi i glasni i Zlatna groznica

Boje Granda će braniti i Sanja Stojanović, tu je i sada maneken, inače bivši fudbaler Branislav Janković. Sledeći par koji će pokazati svoje znanje na selu su Jasmina Ana i Zoran Pejić Peja, bivši suprug Zlate Petrović. Najstarija učesnica treće sezone Farme, Eva Ras je morala zbog učeštvovanja u reality programu da odbije ulogu u seriji i pozorištu, a sa njom se na sceni pojavio pevač Aleksandar Ilić.

Povezana vest:  Na Discovery kanalu počinje serija “Majstori za oružje”

Porodicu Đogani predstavljaće i Natalija Trik FX, Sanijeva supruga, koja je ušla sa drugim bivšim mužem Zlate Petrović, Hasanom Dudićem.

Pretposlednji frameri su „Zvezde Granda“ Katarina Živković i Slobodan Batjarević Cobe, a spisak su za početak zatvorili pevačica Tina Ivanović i zvezda YouTube-a Ekrem Jevrić.