JERSEY_SHORE_logoJersey Shore Weekend sam na MTV kanalu- subota i nedelja, 9. i 10. oktobar, od 12:20!

 

U vikendu koji dolazi MTV vam ispunjava želju i prikazuje prvih pet epizoda iz drugog serijala kultnog rijaliti šoua – Jersey Shore. Ali to nije sve! Ne propustite i listu “Top 50 Fist Pumpin” pesama uz koje članovi JS ekipe najviše vole da “pumpaju” pesnicom.

Jersey Shore je poslednjih godinu dana jedna od destinacija o kojoj se najviše priča, ali razlog za to nisu njegove kulturne znamenitosti, peščane plaže ili zanosna boja mora. Cela frka je zbog grupe otkačenih cimera koji ne prestaju da intrigiraju javnost. Oni su mladi, preplanuli, opsednuti izgledom i željni zabave, a svetsku slavu su stekli dok su živeli zajedno u super kući u ekskluzivnom letovalištu Seaside Heights u New Jersey-ju i bez censure prikazivali svoje nesvakidašnje živote pred kamerama MTV-ja.

Povezana vest:  Nova sezona serijel "Zlato Beringovog mora" na Discovery kanalu

U drugoj sezoni žurka se preselila u Miami Beach, gde će osam cimera provesti zimu podgrevajući stara prijateljstva i ljubavi. Pozivni broj je promenjen, ali drama ostaje ista, jer će Mike The Situation i Pauly D i dalje da se šunjaju oko devojaka, Snooki i JWoww će da jure opasne frajere, a Sammi i Ron nastavljaju tamo gde su stali. Čak su i Vinny i Angelina tu, da pomognu Jersesy Shore magiji da stigne do South Beach-a.

Povezana vest:  Maraja Keri dobila svoju rijaliti seriju (VIDEO)

Drugu sezonu rialitija Jersey Shore možete da gledate samo na MTV kanalu, svake nedelje u 23h, a ovog vikenda, u subotu i nedelju, 9. i 10. oktobra, pogledajte prvih pet epizoda iz drugog serijala, kao i listu “Top 50 Fist Pumpin” pesama uz koje članovi JS ekipe najviše vole da “pumpaju” pesnicom.