13.10.03FARMA 3. SEZONA

 

Na farmi svađe, rasprave i ogovarnja ne prestaju

 

Osvanulo je maglovito jutro na Farmi. Eva je prva ustala, pa je otišla da uzme drva kako bi založila šporet. Pridružio joj se Marijan. Dok je kuvala kafu, požalila se Marijanu kako je odnos ostalih farmera prema njoj vrlo loš. Rekla je da su neki Banetovi postupci nedopustivi i da bi želela da vidi da li bi se tako ponašao sa svojom bakom. Eva je uverena da je takav stav rezultat mišljenja koje farmeri imaju o njoj, a to je da je ona favorit. Marijan je odbio mogućnost toga, i rekao joj da niko ne može znati ko je favorit a ko ne. Marijan je otišao do štale kako bi nahranio stoku.

Bane i Jelena su u štali razgovarali o Evi. Jelena je pretpostavila da će Evin odnos prema farmerima biti takav kakav je sada.

Aca se zapitao kako će se rešiti problem sakrivanja zajedničkih namirnica. Zaključio je da su razlog tome loši međuljudski odnosi na imanju. Marijan je prokomentarisao da nešto ne funkcioniše dobro u zajednici jer na pijaci moraju nuditi lične stvari. Vendi je dodala da njoj uopšte nije jasna priča o sakrivanju namirnica i međuljudskim odnosima.

Povezana vest:  Dejvid Atenboro sprema seriju u 3D tehnici

U kuhinji su Eva, Vendi, Tina, Ekrem, Limen i Jasmina razgovarali o sastanku koji je održan prethodne večeri i o odlasku na pijacu. Eva je podelila sa svima da ima utisak da je u kući samo „podmeću“ u kući. Tome je dodala da je, dok je čistila sobu, našla kafu koju je neko sakrio. Rekla je da ne razume zašto se to još uvek dešava ioako su se svi dogovorili drugačije. Došla je do zaključka da je Tina to učinila. Bane je stao u Tininu odbranu.

U dnevnoj sobi su Bane, Peja i Aca ćaskali. Aca je rekao kako je pre nekoliko dana pokušao svima da da do znanja da je sve samo igra. Bane se iznervirao jer je mislio da iako Evu svi poštuju, ona ne misli tako. Pridružila im se Jelena koja je rekla da je čula Evu kako je pričala da su ona i Bane zaslužili da budu sluge i da je trebalo da im se dogodi da idu bosi. Između ostalog, Eva je, kako je Jelena rekla, optužila Nataliju da je sipala detrdžent u supu. Tina se pridružila razgovoru, pa je prokomentarisala da nije Evin problem to što ona nešto od hrane sakrije.

Povezana vest:  Premijera predstave "Pevaj, brate 2" 16. oktobra

Natalija je u spavaćoj sobi, gde je većina farmera još uvek spavala, tiho razgovarala sa Jovanom i Čedom. Rekla im je da je Eva od kada je ustala naprosto „poludela“, i da čitavo jutro priča o kupusu i suvom mesu koje su u njega stavili. Jovana je primetila da kada neko postane gazda totalno se promeni. Natalija im je rekla da je ona trebalo da bude sluga, ali da se Eva u poslednjem trenutku predomislila. Zaključila je da celo jutro svi beže od Eve. Prema Natalijinim rečima ona samo kritikuje, ogovara, a kada taj neko koga ogovara naiđe, ona promeni temu. Jovana je prokomentarisala da je stekla utisak da se Eva ponaša kao da se nalazi na velikoj pozornici.

Vendi, Bane, Bata, Limeni, Cobe i Zorana su sa Katarinom u dvorištu. Zorana im je pričala kako je Vendi pobegla od TV duela, pa se zapitala zašto je to uradila ako je već nikada nije ogovarala u novinama.

Povezana vest:  Premijera serije "LOV NA VELIKE RIBE" na Animal Planet kanalu

Ekrem se presvlačio. Izvadio je nove čarape ispod jastuka i obukao ih. Sanja ga je upitala da li ikada pere bele čarape. On je odgovorio da ih nikada nije prao, ali da će sada morati jer su se zaprljale.

Tina je prala pod u dnevnoj sobi. Zamolila je Čedu da više ne ulazi u kuću obuven i tako unosi blato. Ona je ranije već postavila papir na kome je pisalo da se izuju pre nego što uđu u kuću. Čeda joj je rekao da mora da ulazi obuven jer unosi vodu.

Vendi i Katarina su pričale o Bakiju. Vendi je ponavljala Katarini da je Baki zaljubljen u nju. Katarini nije jasno zašto se Baki prema njoj ophodio nepristojno kada je odbila da mu pomogne da donese vodu. Vendi joj je objasnila da je razlog Bakijeve nervoze zaljubljenost. Katarina je rekla da je u Bakijevim očima prvih nekoliko dana videla toplinu i iskrenost i da mu je to direktno rekla i da i dalje misli isto.