19.10.02FARMA 3. SEZONA

Baki i Katarina sluge Ekremu

 

Katarina se prijavila za slugu, jer joj smeta joj situacija u kući. Za drugog slugu izabran je LiMen. Baki i Peja su komentarisali kako su se napili prethodnog dana.

Zlata je rekla da je mnogo razočarana, zbog Tininog odlaska sa Farme.

Natalija, Bane i Jelena su pričali o Natalijinom skidanju od prethodne večeri, a ona je povodom toga rekla da ju je sramota što se to desilo.

Vecina farmera smatra da se Ekrem dobro snašao u ulozi gazde. Smatraju da je sve iznenadio juče, kada je iako malo pripit, uspeo da zapamti sve zadatke.

Baki i Vendi su se raspravljali na zabavi, jer on nije želeo da pusti pesmu koju je ona htela. Nakon zabave, Vendi je Jasmini Ani rekla da neće dozvoliti da se Bane i dalje ovako ponaša prema ženama

Baki je ustao i pitao je da li sme da pije gazirani sok. Eva smatra da ne bi trebalo, i nudi mu da pojede supu. Peja je ustao, i na tremu sreo Bakija. Komentarisali su kako su se napili prethodnog dana. Kada se Baki vratio u kuhinju, Ekrem mu je preporučio da više ne pije toliko, već kao on, po čašicu-dve.

LiMen je ustao i izneo kutiju sa kolačima i Eva ga je napala da je on sakrio te kolače od svih, jer ih je ona jutros tražila. On je pokušao da joj objasni da nisu bili sakriveni, već da je kutija bila ispod tikvica u špajzu, ali Eva nije prihvatila objašnjenje i nastavila je da ga napada.

Povezana vest:  Nova, luda MTV serija - BEAUTY SCHOOL COP OUTS

Peja je ušao u kuhinju, gde je već bio LiMen, koji mu je rekao da su se njih dvojica, Baki i Peja, posekli na mlado vino, kada su krenuli po drva, na šta se Peja nasmejao.

Ekrem je došao kod Bakija u dnevnu sobu, i naložio mu da naseče drva. Jelena i Natalija su pokušale da kažu da je Baki bolestan, i da nije u stanju da radi. Ekrem je na to odvratio da nije bolestan, već pijan! Baki je na kraju rekao da će otići po drva.

Došao je Peja, i Baki i Peja su se smejali kako su se napili prethodnog dana. Peja je prigovorio Jeleni, što nije došla da dođe do njih prethodnog dana, kao što je Natalija to uradila. Naposletku su Peja i Baki otišli da seku drva a Ekrem je došao da im pomogne.

U spavaćoj sobi, Baki je Zlati rekao da joj je otišla drugarica, mislivši na Tinu. Rekao je da se Zlata sa njom najbolje razumela. Zlata je rekla da joj je mnogo krivo i da je Tina bila najbolja osoba na farmi, da se nikome nije zamerila, i čak i onda kad je imala razlog da se naljuti, ona se sklanjala, ali se nije svađala! Zlata je rekla da je mnogo razočarana, zbog svega.

Povezana vest:  Mir u sudnici, nova serija kanala E! Mathis Family Matters počinje sa emitovanjem 14. avgusta u 22.00!

Natalija je bila u radionici, i pričali su kako će se večeras na žurci puštati samo zabavna muzika, pošto ne mogu više da slušaju narodnu. Pričali su o Pejinom i Bakijevom pijanstvu od prethodnog dana. Bane je rekao Nataliji da će je staviti za gazdu, ako bude izašao pre nje. Natalija, Bane i Jelena su pričali o Natalijinom skidanju od prethodne večeri, a ona je povodom toga rekla da ju je sramota.

U dnevnoj sobi, Katarina je rekla Evi da se prijavila za slugu. Smeta joj situacija u kući. Rekla je da zna zbog čega se Baki napio, kao i razlog loše komunikacije između Baneta i Bakija. Sve zajedno je uticalo na to da se prijavi za slugu.

Vecina farmera smatra da se Ekrem dobro snašao u ulozi gazde. Smatraju da je sve iznenadio juče, kada je iako malo pripit, uspeo da zapamti sve zadatke. Neki smatraju da se da se malo promenio i uživeo u ulogu, dok drugima smeta što poslove prebacuje na druge.

Na sastanku povodom izbora slugu, Ognjen je pitao Ekrema kako je biti gazda, na šta je on rekao da mu se ne sviđa da spava u gazdinoj kući, jer je navikao na društvo. Za slugu se prijavila Katarina, a Ekrem je izabrao LiMena. Iako je LiMen rekao da je u redu što je izabran, videlo se da mu nije baš sve jedno. Nakon toga, Farmeri su igrali igru istine. Između ostalog, saznalo se ko koga najviše nervira na Farmi…

Povezana vest:  Nova emisija kanala E! u januaru - Clash of the Cover Bands

Uveče su došli svirači, i zabava je počela. Svi su bili veseli, a pojedini farmeri su se peli na klupice i stolove i igrali. Jasmina Ana je prokomentarisala Evi kako Zlata lepo izgleda te večeri. Kada su muzičari otišli, zabava je nastavljena uz muziku sa diskova. Baki i Vendi su se raspravljali, jer on nije želeo da pusti pesmu koju je ona htela.

Nakon zabave, Vendi je Jasmini Ani rekla da neće dozvoliti da se Bane i dalje ovako ponaša prema ženama. Vratila se kod Bakija i nastavila glasno priču o Banetovim navodnim sklonostima, tako da je i Bane to čuo. Pred spavanje, Banetu je rekla kako ne preferira muškarce kao što je on. Nekoliko minuta kasnije, došao je do njenog kreveta, samo u donjem rublju i pokušao da legne preko nje.