ekrem_jevricFARMA 3. SEZONA

Ekrem nervozni gazda

 

Bane je tražio od Baneta da priča tiše, jer je želeo da spava. Batu je to iznerviralo, i rekao mu je kako on nikom ne dozvoljava noću da spava, a sad ostali moraju da ćute zbog njega. Povodom rasprave od prethodne večeri, i Baki i Vendi su rekli da je to bio beznačajni nesporazum.

Nakon povratka sa pijace, Eva se osetila izigranom, što ona nije bila u mogućnosti da donese toliko stvari sa pijace.

Peja je pitao Bakija kako će podneti to što se Katarina udaje za Baneta, a Baki je na to rekao da mu nije sve jedno, i da će se potruditi da napravi nešto na svadbi.

Na večernjem sastanku, Ekrem je rekao kako je potrebno bolje da se raspodele oko poslova u kuhinji, i određuje Sanju za glavnu u kuhinji.

Na novom sastanku iste večeri, Ekrem je obavestio farmere kako je neko ukrao veo i da imaju zadatak da ga nađu.

Ekrem je ušao u kuhinju i zatekao prljavo suđe na stolu i sudoperi, prazne flaše i smeće na stolu. Iznervirao se i počeo da viče na Evu kako ne želi više da gleda taj krš. Eva mu je rekla da ona nije služavka i da probudi Katarinu da počisti to.

Ekrem je na Prokin zahtev probudio je većinu farmera. Bata se vratio u spavaću sobu i budio je Baneta. Kasnije, Bata se vratio u sobu, i Bane je tražio da priča tiše, jer je želeo da spava. Batu je to iznerviralo, i rekao mu je kako on nikom ne dozvoljava noću da spava, a sad ostali moraju da ćute zbog njega. Nadovezao se i na to što mu je Bane udario klempu sinoć, zbog čega mu se Bane izvinio. Bata smatra da je Bane mnogo bezobrazan i da on od njega ne može da odspava svojih 6 i po sati.

Povezana vest:  Elajdža Vud u rimejku australijske serije

Proka je došao na imanje kako bi farmerima doneo prase koje je potrebno ispeći do kraja dana. Farmerima je saopštio da sve moraju sami da sredeza svadbu, i podsetio ih je da malo više rade.

Povodom rasprave od prethodne večeri, i Baki i Vendi su rekli da je to bio beznačajni nesporazum. Ujutro su se pozdravili i ispričali, a Vendi je napomenula da je moguće stalno očekivati slične prepirke.

Nakon povratka sa pijace, Ekrem je probudio sve one koji već nisu ustali. Eva se osetila izigranom, što ona nije bila u mogućnosti da donese toliko stvari sa pijace.
Na tremu, Peja i Baki su pričali o sinoćnjim dešavanjima na zabavi. Baki mu je pričao kako je Sanja igrala sa njim, i kako ga je Vendi iznervirala, jer se ponašala kao muškarac i cimala ga da joj pušta brze pesme. Peja ga je pitao kako će podneti to što se Katarina udaje za Baneta, a Baki je na to rekao da mu nije sve jedno, i da će se potruditi da napravi nešto na svadbi. Takođe je rekao i da mu ne smeta što je igrala sa Banetom prethodne večeri, jer on zna da to ništa ne znači. Priključila im se i Natalija, i Baki joj je rekao šta će da uradi na svadbi. Ona mu je rekla da to i nije baš najbolja ideja, s obzirom da ga ona dobro poznaje i plaši se da će poludeti i napraviti skandal.

Povezana vest:  Lansiranje prve SpaceX rakete u najnovijem specijalu na kanalu Discovery

U spavaćoj sobi, Natalija je ispričala Katarini za Bakija i da se on nimalo ne šali u vezi nje, da je stvarno mnogo zaljubljen u nju i da ga Natalija nikad nije videla takvog. Katarina je rekla da je shvatila sve to, ali da ne želi ovde da ulazi u bilo kakve priče.

Aca i Bane su raspalili vatru za prase. Kod vatre, gde se peklo prase, Ekrem je sa Pejom, Banetom, Bakijem i Cobetom. Pričao im je kako je bilo na pijaci i šta je sve morao da trampi od stvari, i šta su sve tražili od njega da peva. Eva im je donela džigericu, i ponudila se da im napravi i salatu. Baki je zgroženo odbio piće koje mu je Peja ponudio. Bane i Cobe su pokušali da komadom posteljine zaštite prase od kiše. Bane je imao zamerke na Pejino pečenje praseta, a on mu je rekao da ga nikada nije pekao do sada.

Povezana vest:  FARMA 2010, Miloš izbacio Vladu

U spavaćoj sobi, Baki i Jasmina su pričali o Katarini. Baki je pričao kako ga je zvala sinoć da igraju. Jasmina ga je pitala da li bi je oženio, a on je izjavio da nije njegov tip. Katarina je došla kod njih i legla pored Jasmine. Rekla je da želi da napravi duet sa Bakijem.

Na večernjem sastanku, Ekrem je rekao kako je potrebno bolje da se raspodele oko poslova u kuhinji, i određuje Sanju za glavnu u kuhinji. Sanja je pričala o kuhinji, kao da je šef, na šta je Jasmina odreagovala. Jasmina se pobunila i izjavila je da ona nju neće slušati. Spomenula je kako je bilo kada je ona bila glavna u kuhinji, kako je sve bilo na vreme, što sada nisu u stanju da postignu.Počela je rasprava između Jasmine Ane i Sanje.

Natalija je dobila zadatak da ukrade veo od venčanice. Uzela je veo i zamotala ga među svoje stvari. Na novom sastanku iste večeri, Ekrem je obavestio farmere kako je neko ukrao veo i da imaju zadatak da ga nađu.