The-Walking-Dead-Cast-PhotoZombiji sutra šeću Beogradom

 

Specijalno maskirani zombiji prošetaće se sutra od 12.30 do 18.00 Beogradom, od Terazija preko Knez Mihailove ulice prema Kalemegdanu, u sklopu promocije serije „Živi mrtvaci“ (The Walking Dead) koja se organizuje istovremeno u 25 svetskih gradova.

Kompanije Foks internešenel čenels (Fox International Channels – FIC) i AMC saopštile su danas da će nedelju dana uoči premijere serije organizovati „globalnu invaziju zombija“, sa maskama holivudskog majstora Grega Nikotera (Nicoter), koji je radio i „Žive mrtvace“.

Povezana vest:  Premijera 1 sezone “Hvatanje čudovišta”na Animal Planet kanalu

Zombiji će prošetati u svetskim metropolama kao što su Hong Kong, Singapur, Istanbul, Sofija, Madrid, Rim, Johanesburg, London, Lisabon, Sao Paolo, Buenos Aires, Njujork, Vašington, Čikago, San Francisko, Los Anđeles i druge, a „snimci šetnje zombija po svetskim gradovima biće prikazani na premijeri u Holivudu“ 31. oktobra.

Radnja FIC-ove serije „Živi mrtvaci“ zasnovana je na stripu autora Roberta Kirkmana, a njen režiser je Frenk Darabont, poznat po filmovima „Bekstvo iz Šošenka“ i „Zelena milja“.

Povezana vest:  FARMA 2010, Firči kao novi gazda sa novim pravilima