14.10._sastanakFARMA 3. SEZONA

 

Speltkarenja i rasprave se nastavljaju

 

U kuhinji su Vendi, Aca i Marijan pričali o poruci koja je pronađena. Marijan smatra da je poruka zaplet zadruge, jer farmerima nije potrebna takva vrsta komunikacije, s obzirom da imaju senik gde imaju dovoljno diskrecije za takve razgovore. Vendi je komentarisala Zoranino i LiMenovo ponašanje koje smatra ne baš lepim. Smešno joj je što su odmah Banetu čestitali na iskrenosti.

Marijan i Peja su komentarisali kako vraćanje izbačenih farmera nije dobra ideja. Povratnici imaju više informacija i to samo kvari komunikaciju kasnije.

Bane je LiMena u kuhinji pitao da li se seća šta je pričao prethodnog dana, a šta nešto ranije Nataliji? Bane je optužio LiMena da postupa smišljeno. LiMen mu je odvratio na to da ima pravo da izrazi svoje mišljenje, i da, ako neko ima taktiku ovde, to je sigurno Bane.

Povezana vest:  Počelo snimanje novih epizoda “Vampirskih dnevnika”

Ekrem je u deficitu sa cigaretama, i veoma je neraspoložen zbog toga. Peji i Aci je rekao da su mu dva advokata čitala ugovor, tako da je on to potpisao. Nigde nisu bile pomenute ni cigare, odnosno da ih neće biti, kao ni išta vezano za zadatke, i da je znao da će biti takva situacija, sigurno ne bi prihvatio. Aca ga ubeđuje da nije pogrešio.

Za doručkom, Eva je svoj tanjir stavila na mesto pored Cobeta, ne znajući da tu sedi Bata. Bata je pomerio tanjir malo u stranu, a Eva se uvređeno premestila na drugo mesto. Zorana je sve to videla i ponudila joj je da sedne pored gazde, ali Eva je to ljutito odbila. Cobe je pokušao da joj objasni da je u pitanju nesporazum, i ne vidi neki problem, jer mesta ima. Eva je ljuta, jer ispada da je problem uvek oko njenog mesta. Rekla je da ne želi da se bori za svoje mesto i da je više ne iznenađuje takvo nepoštovanje.
Stigao je materijal za krečenje, i žene bi trebalo da okreče kuću. Gazda je odredio ko će šta da radi. Kasnije, Ekrem i Peja su ušli u spavaću sobu da vide kako je okrečeno. Peja smatra da je odlično i da će žene zvati da okreče njegovu kuću, kad izađu.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Nepredvidivi Veliki Brat, sinoć VB Koloseum, danas mini Koloseum

Na klupi, Katarina je rekla Cobetu da Baneta samo interesuje šta ljudi napolju pričaju o njemu i Nataliji, a trebalo bi da ga interesuje šta pričaju o njima dvoma. Bane je na to rekao da su mu svi napunili glavu, i da ga je zato interesovalo. Katarina mu je rekla da je najbitnije da se nije zaljubio u Nataliju. Cobe ga je pitao zašto nije razmislio o posledicama takvog ponašanja, jer je ona ipak udata žena. Katarina mu je rekla da se ne pravi naivan, jer je tačno znao šta radi.

Povezana vest:  EMISIJA O KOJOJ ĆE BALKAN PRIČATI! Voditeljski par studio menja velelepnim domom velike zvezde! UŽIVO!

Na večernjem sastanku, dobili su zadatak da svako izvuče jedno ime iz kutije, maskira se u tu osobu i glumi je do kraja večeri.  Marijan je imitirao Jasminu Anu. Rekao je kako je on umetnica i književnica, ali i da ima migrenu i da mora na spavanje. Zlata je imitirala Nataliju i njen način govora i gestikulacija, a Jovana se pridružila kao Baki govoreći da želi da ide kući. Cobe i Jelena su se mazili na klupi, imitirajući Katarinu i Baneta. Zorana je imitirala Vendi, a u imitaciji joj se pridružila i Irena koja je imitirala Evu. Glumili su kako Vendi hvali Evu i podržava je. Vendi je čestitala Zorani na dobroj imitaciji, i rekla joj je da je najlepša.