stefan_04.11FARMA 3. SEZONA

 

Zadruga smislima nove zadatke

 

Marijan je u kuhinji prao sudove. Eva i Zorana su nahranile životinje u štali. Eva je došla do kuće da bi rekla Marijanu da su njih dve namirile životinje, ali da nisu pomuzle kravu ni koze. Marijan je otišao u štalu kako bi završio posao.

Pošto je pomuzao kozu, Marijan se pridružio Evi, Peji, Zlati i Ekremu u kući. Ostali farmeri su još uvek spavali. Peja je rekao da se oseća prazno. Njemu je bilo čudno to što je, kako je rekao, vrlo duhovita i vedra osoba, što je potvrdila i Zlata, ali ga je život na Farmi izmorio. Eva je mislila da su se farmeri samo istrošili, i da je svaka svađa, pa čak i ona u igri istine, samo farsa, jer i tada svako pazi šta će reći. Niko nije opušten pa je zbog toga je loša atmosfera na imanju, zaključila je ona. Peja je rekao da ga nije briga za kamere, i da to nije razlog njegovog lošeg raspoloženja. On je izrazio želju da napusti Farmu. Farmeri su nastavili da ćaskaju o pranju veša. Peja se zapitao da li može da pošalje prljav veš svojoj porodici, pa da mu oni operu i vrate. Ekrem je pitao da li on može poslati veš svojoj ženi koja živi u Njujorku. Farmeri su mu objasnili da to nije moguće.

Povezana vest:  Uskršnje animirane poslastice na Minimaxu

Peja je prokomentarisao da mu na Farmi smeta sebično ponašanje nekih farmera. Nije navodio imena. Dodao je da ne može da gleda kako se hrana neravnomerno raspoređuje, tako da neko uzme više, pa on mora da ih opominje da to ne čine. Kako je rekao, sve su to razlozi zbog kojih ne želi da boravi na Farmi.

kuhinja_4.11Eva je mislila da će se situacija na Farmi poboljšati, i da će se ljudi sve više slagati. Primer za to je Bane koji je nakon sedam nedelja boravka oprao Evinu posteljinu. Nju je oduševio taj gest i to je pokazatelj da stvari idu na bolje. Peja nije mislio da je tako. Druga stvar je ta da se odnos između nje i Ekrema poboljšao, jer je ranije Ekrem psovao Evu, a sada se koliko toliko slažu. Ekrem je rekao da se šalio, ali je to za Evu bila gruba šala.

Zorana i Bane su razgovarali o situaciji na Farmi i o odnosu Baneta i Natalije. Ponavljali su istu priču kako je Bane upozorio Nataliju, ali da je ona bila nezainteresovana da ga posluša. Zorana je hvalila Baneta jer joj je bilo žao što se sve to izdešavalo između njega i Natalije.

Marijan je pravio pušnicu. Baki i Peja su mu pomagali. Bane je u dnevnoj sobi mesio hleb. Pridružila mu se Jelena. Ćaskala je sa njim o sastanku. Rekla je da  nije bila potpuno iskrena jer ni drugi farmeri nisu bili iskreni prema njoj. Ona to nije rekla na sastanku jer nije želela da ona uvek bude osoba koja potencira svađu. Smatrala je da je lakše da neke stvari prećuti. Jasmina joj je rekla da ne brine zbog toga jer ima tri osobe sa kojima može da porazgovara i da je to najvažnije.

Povezana vest:  Havijer Bardem u seriji Glee

Jovana je rekla da mora da vodi ozbiljan razgovor sa Limenom. Sanja nije razumela zašto. Jovana im je pojasnila da dok se ona jednom presvlačila, Limen je ušao u sobu i pokazao joj neki papirić da pročita. On je taj papirić dobio od kako je rekao „svog doušnika“. Tamo je pisalo da on treba da se distancira od Jovane jer je njegova Svetlana napolju ljubomorna. On je sam Nataliji prethodno veče priznao da je to sam napisao da bi izbegao probleme sa Svetlanom. Jovani je to bilo čudno, jer je ona na njega uvek gledala  kao na brata, i da je u obrazloženju kada je Katarini dala štapić naglasila da na Limena gleda kao na brata. Taj Limenov postupak je prilično naljutio Jovanu. Jovana se pitala šta je to pogrešno uradila da poremeti prijateljski odnos koji su imali. Ona je bila uverena da njihov odnos nikada nije bio kao odnos između Irene i Stefana ili Jelene i Baneta, pa da može da bude problema.

Povezana vest:  OBJAVLJENA TOP LISTA NAJUSPEŠNIJIH MEDIJA U SRBIJI: TV Pink na drugom mestu sa najvećim rastom prihoda i novih radnih mesta!

Sanja i Eva su primetili da se on jako promenio generalno, prema svima, i da se ranije mnogo više šalio. Jovani je krivo jer su svi pomislili da ga ona spopada, što nije istina, iako je on možda tako želeo.

Svi su se okupili za stolom kako bi ručali. Stefan je, kao gazda, sazvao sastanak pre ručka. On je preneo farmerima Prokine pohvale da su svi zadaci odlično urađeni, osim podele uloga, jer taj zadatak traje dok god traje Stefanov mandat.

Od Zadruge je stiglo pismo da bi, u duhu dobrog raspoloženja i uspešno urađenih zadataka, farmeri trebalo da se druže na neki drugi način, na primer, kao bračni partneri. To znači da će morati da spoje svoj krevet sa krevetom bračnog druga i zajedno provedu noć. Zadruga je odredila parove. Neki farmeri su bili iznenađeni, dok su drugi bili veseli.

Kako su se parovi grupisali, Sanja je prešla kod Bakija, Natalija kod Baneta…

Baki smatra da ovo nije dobra ideja Zadruge jer će mnogima napraviti probleme u spoljašnjem svetu.