mirka_vasiljevic_TNTSerija TNT od decembra na televiziji Hepi

 

Omladinska serija „Totalno novi talas – TNT“, koja se bavi sazrevanjem učenika završnih razreda srednje škole, počeće premijerno da se prikazuje na televiziji Hepi od početka decembra.

Posle premijernog prikazivanja druge epizode od ukupno 26 iz planiranog prvog ciklusa „TNT-a“, pred novinarima i članovima autorske ekipe večeras u beogradskom bioskopu „Kolosej“, izvršna producentkinja iz kuće „Medija net“ Dragana Tešić rekla je da je serija „koncipirana tako da svi junaci budu pozitivni“.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Incident u VB: Tamari dečko preskočio ogradu, pretio Nikoli, a Tamari poručio da je najbolje da odmah raskinu

-Naši klinci su talentovani, obrazovani, potiču iz dobrih kuća gde postoji građanski model ponašanja. Kad dođu u situaciju sa drogom, oni to odbace kao nešto što nije po njihovim aršinima, a takvi su i prema cigaretama – rekla je Tešićeva.

U galeriji likova srednjoškolaca u „TNT-u“, glavni glumac filma „Šišanje“ Nikola Rakočević igra muzičara u pokušaju i žrtvu nesretne ljubavi, Mirka Vasiljević je njegova simpatija, društveno angažovana buduća novinarka, kojoj se sviđa obećavajući košarkaš koga igra Pavle Jerinić.

Anđela Jovanović igra ćerku profesorke biologije koju tumači Branka Pujić, a dvojcu iz filma fantazije „Šejtanov ratnik“ (2006) Vujadinu Miloševiću i Milošu Tanaskoviću pridružio se Danijel Korša kao treći u ekipi „otkačenih zgubidana“.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Novi raspored, nove nominacije i izbor za mis obeležili 26 dan u kući

U seriji igraju Jelisaveta Orašanin, Katarina Ilić, Marko Živić, Branka Pujić, Katarina Dimitrijević, Vukašin Marković, Đorđe Lesendrić, Marko Gvero, Mila Manojlović, Slobodan Tešić, Jelena Ćuruvija, Ivana V. Jovanović i drugi.

Tešićeva je rekla da su muziku za seriju radili Kiki Lesendrić I reperi Škabo i Dalibor Andonov-Gru, koji se pojavljuje i u jednoj od uloga.

Režiseri su Miloš Petričić i Miroslav Stamatov, a Tešićeva je rekla da je za seriju „TNT“ isproban za naše uslove novi pristup pisanja scenarija, takozvani „skript studio“ u kome su sarađivali scenaristi Milorad Milinković, Vladimir Đurđević, Branislav Nedić, Marija Stojanović i Saša Venčanović.

Povezana vest:  SES i VIVICAST MEDIA PREDSTAVILI UHD-1

U ime producentske ekipe Bane Antović je istakao da serije „TNT“ ne bi bilo da se nije pojavila nova HD (haj definišn) tehnologija, Kenonovi fotoaparat EOS 5D MARK II i kamkorder XF 305, koji su omogućili „brže i efikasnije snimanje“.