nimso zajednoSURVIVOR VIP

 

 

Bojana i Nikola poriču emeocije na iznenađenje svih saplemenika, Goca želi drugo dete, a Katarina da se uda

 

Bojana i Nikola ne haju mnogo za poraze koje niže njihovo pleme. Voda im je omiljeno sastajalište za razmenu nežnosti ali na čuđenje svojih saplemenika, odbijaju da priznaju da postoji nešto između njih. Edinu nije jasno čemu poricanje, kaže da svako veče „fejkuje da hrče“ i da ih čuje šta sve rade dok drugi spavaju. Celo pleme ih je provociralo da se poljube ali Bokica i Nidža, proračunato odbijaju navodeći da su na Filipine došli da se bore. Ipak, pristaju na šalu pa se Bojana tako unela u lik Kosovke devojke, baš kao i ranjeni junak Nikola kome osim vode, Bojana daje na vrelom pesku i masažu srca.

Kasuko se pomalo i brine zbog prisnog odnosa golupčića. Edin veruje da su Bojana i Nikola postali “jedno”, ali da ta činjenica i pozitivno i negativno može da utiče na njihovo dalje takmičenje, dok je Aleksandra uverena da bi se Bojana odrekla tajnog imuniteta u Nikolinu korist ukoliko bi mu bio potreban.

Povezana vest:  Warner Bros. Discovery otkriva svoje adute za Pariz 2024

cas pevanjaŽene u Bahandiju raspredaju o udaji. Katarina misli da joj je vreme da stane na ludi kamen, budući da već ima 27 godina! Sa tim se ne slaže Jelena, koja misli da je pravo vreme onda kada pronađeš pravu osobu. Jedina udata među njima Goca odmah daje svoj primer. Kaže, ona se udala sa 32 godina i to je po njenom mišljenju prava stvar i da se uveliko nada drugom detetu!

Ipak, priča o tome ko će iz plemena Kaksuko napustiti takmičenje postaje devojkama važnija tema. Po njihovom mišljenju glavni kandidati za izbacivanje su Aleksandra i Milan. Devojke se slažu u oceni da će muški lobi pobediti i da je to krajnje nepravedno. A jača strana Bahandija mudro ćuti. Kneza više zanima da se umeša u kuvanje, dok Marko peva li peva.

Povezana vest:  Serijal “Dr Di: Veterinar sa Aljaske” na Animal Planet kanalu

vesna1Vesna s nestrpljenjem iščekuje rezultat takmičenja na kome će Biljana pokušati da osvoji hranu, ali i cigarete koje Zmiki priželjkuje kao ozeblo sunce. Pred Biljanom je veliki izazov. Ona učestvuje u kvizu znanja. Pet nagrada za svaki tačan odgovor i pet kofi sa raznoraznim gadostima koje će joj se sručiti na glavu ukoliko pogreši. Biljana zna odgovore na četiri pitanja i uspeva da izbegne kofu sa ribljim uljem i sirovom ribom, krv, bube i izmet egzotične krave “karabao”. Ipak,  na poslednjem pitanju pada, a njoj na glavu padaju životinjske iznutrice. Iako zgrožena smradom, zadovoljno trlja ruke, jer će u kamp odneti ribu, povrće, kafu i cigarete o kojima Vesna  sanja. Vesnin širok osmeh zbog cigara ispunio je Biljanino srce. Vesnina nervoza momentalno iščezava, život na ostrvu je sada mnogo lakši. Čak pristaje i na čas meditacije sa Biljanom. Dve nove drugarice prave večru, salatu, Vesna kasnije peva „Svatove“. Prava idila u Novom kraljevtsvu!

Povezana vest:  Emisija "NAUKA U SLUŽBI MAGIJE: TAČKA PUCANJA" na Discovery kanalu

Za to vreme Aleksandra je bila uporna u pronalaženju tajnog imuniteta. Na kraju je pronašla praznu kutiju i shvatila da je ovaj dragoceni predmet ipak u Bojaninim rukama. Razočarana, odlazi na splav gde će sama provesti noć pre povratka u pleme. Ujutro se vraća u Kasuko i svoje drugare iz plemena zatiče u slatkom snu. Budi ih, grli, ljubi. Uželela ih se, a i oni su se uželeli nje.

Bahandi skuplja snagu za sutrašnji dan i nagradu iz prethodne borbe – karaoke i muzičko veče. Nisu razmišljali koje će pesme pevati već licitiraju ko bi mogao da leti iz Kasuka na Plemenskom savetu. Mnogi tipuju na Aleksandru, poneko i na Milana.

 

Survivor Srbija – 12. epizoda

11. novembar u 22.00