Dženifer Garner glumi u novoj humorističkoj HBO seriji „Kampovanje“ (Camping), koja prati grupu starih prijatelja na kampovanju, organizovanom povodom obeležavanja rođendana – prilike koja će svima pobuditi emocije, latentnu napetost i neželjena sećanja. Serija će imati premijeru na HBO kanalu 15. oktobra u 21.00 h, a istog dana će biti dostupna i na HBO GO-u.

Scenaristi i producenti serije su Lena Danam (autorka i zvezda HBO serije „Devojke“ (Girls)), Dženi Koner (izvršna producentkinja HBO serije „Devojke“) i Džon Rigi, a zasnovana je na istoimenoj britanskoj seriji autorke Džulije Dejvis.

Povezana vest:  Epic Drama premijerno prikazuje 2. sezonu finske drame „Senke“


„Kada smo videli urnebesnu britansku verziju „Kampovanja“ koju potpisuje Džulija Dejvis, znali smo da će ovo biti jako zabavan koncept za scenariste i glumce“ – izjavile su Lena Danam i Dženi Koner. „Veoma smo uzbuđene zbog glumačke ekipe. Veoma smo uzbuđene zbog same priče. Veoma smo uzbuđene što ćemo vas naterati da nikad više ne poželite da odete u šumu.“

„Kampovanje“ prati vikend u prirodi koji priređuje naporna i hiper-organizovana Ketrin (Dženifer Garner), u čast 45. rođendana svog smirenog muža Volta (Dejvid Tenant). Međutim, opušteno slavlje u prirodi pretvara se u test prijateljstava i brakova kada Ketrin, njena smerna sestra Karlin, visokomoralna bivša najbolja drugarica Nina Džoj, i “prilepak” slobodnog duha Džendis stignu na mesto kampovanja. Uprkos (ili možda baš zato) Ketrininom velikom trudu, vikend se pretvara u niz svađa, priznanja, situacija sa životinjama, poseta urgentnom centru i ženskih okršaja koji neće tako lako biti zaboravljeni.

Povezana vest:  DVOR 2011, Nadzornik Dejan Milićević, sluškinja Vanesa

U ovoj mračnoj komediji od osam epizoda pojavljuje se i Voltov najbolji prijatelj Džordž, muž Nine-Džoj, čija vesela spoljašnjost krije duboko potisnut bes; Voltov nedavno razvedeni prijatelj Migel, koji se nalazi usred krize srednjih godina; i Karlinin dečko, lečeni zavisnik, koji je sve bliže potpunom samouništenju.

Pored Dženifer Garner i Dejvida Tenanta u glavnim ulogama, u seriji glume i Džulijet Luis, Ajoni Skaj, Džanika Bravo, Arturo del Puerto i Bret Gelman.

Povezana vest:  Raspored srpskih kastinga za izbor takmičara četvrte sezone „Velikog brata“