Kill Bill 02FILMOVI PETKOM NA AXN ADRIJI

Petkom u 22 časa na AXN Adriji gledaćete filmske blockbustere. Publika je proteklih nedelja imala prilike da vidi filmove kao što su: Jackie Brown, Zaboravljeni, Medaljon i Starsky & Hutch, a u predstojećim nedeljama slede akcioni i horor hitovi kao što su: Kill Bill 2, Kill Katie Malone i Sablasna močvara.

KILL BILL 2
Petak, 18.10. u 22:00

Nastavak velikog hita Quentin Tarantina donosi finalni obračun Beatrix Kiddo s Billom i njegovim plaćenim ubicama. Ovo remek-delo poput mnogih Tarantinovih filmova, omaž je nizu filmskih žanrova, a u zvezdanoj glumačkoj postavi ističu se Uma Thurman, David Carradine, Michael Madsen i Daryl Hannah.

Povezana vest:  PREMIJERA 5 sezone serije “Šef ceremonije” na TLC kanalu

KILL KATIE MALONE
Petak, 25.10. u 22:00

Trojica prijatelja s koledža Jim, Dixie i Ginger, kupuju duha na on-lajn aukciji. Misleći da je sve samo šala, ne slute da su kupili duha Katie Malone, mlade zlostavljane Irkinje, koju su gospodari ostavili napolju da se smrzne. Nakon što su dobili crnu drvenu kutiju, Dixie i Ginger su zamislili želju i oslobodili duha. Iako im se želje ispunjavaju, oni i dalje ne veruju u natprirodno, sve dok čudne stvari ne kreću da se dešavaju; Svi ljudi koji su im na neki način naudili, bilo da su to profesori koji su im dali loše ocene ili devojke koje su ih ostavile, bivaju ubijeni na okrutan način. I dok oni pokušavaju da obuzdaju osvetoljubivu, ubojitu Katie Malone, ispostavlja se da je šta god uradili, samo još više razdražuju…

Povezana vest:  EKSKLUZIVNO NA MTV KANALU : SOUTH PARK 15. SEZONA

SABLASNA MOČVARA
Petak, 1.11. u 22:00

Uspešnu autorku priča za decu Claire Holloway, kreću da muče noćne more, te tako odlazi kod psihijatra. Vežbajući uz televizor, vidi kadrove stare farme koju zna iz snova. Rešava da potraži tu farmu i tamo provede godišnji odmor, ali ubrzo otkriva da je kuća zaposednuta duhovima male devojčice i tinejdžera. Sprijateljuje se s lokalnim izdavačem i istoričarom Noah Pitneyem, a nakon serije neobičnih događaja, poziva stručnjaka za paranormalne pojave, Geoffrey Hunta i kreće da otkrije mračnu tajnu o tragediji koja se doesila na farmi pre dvadeset godina.

Povezana vest:  UNDEREMPLOYED - NOVA MTVJEVA IGRANA SERIJA