Zaboravite na ponašanje, dame! Sve je moguće kada nova E! tematska serija LadyGang bude premijerno prikazana 4. novembra u 22:30. Inspirisana popularnim podcastom The LadyGang, 12 epizoda po trideset minuta prikazaće najatraktivnije holivudske komentatorke: Keltie Knight, Becca Tobin i Jac Vanek dok im se pridružuju slavni gosti za necenzurisan, iskren i urnebesan razgovor uz šampanjac o temama koje pominjete samo najbližim prijateljicama. Ni jedna tema nije nedodirljiva, tako da će ovaj trio razgovarati o društvenim mrežama, ličnim porocima, novcu, seksu, vezama, balansu slave i moći uz goste među kojima su: Ed Sheeran, Karamo Brown, Jamie-Lynn Sigler, Robin Thicke i April Love Geary, Jenna Ushkowitz, Kevin Mchale i mnogi drugi. Ova ženska ekipa prikazaće trenutke koji će izazvati smeh i dobar osećaj.

The LadyGang podkast, sa svojom rastućom bazom fanova među ženama “milenijalcima”, ima preko 25 miliona preuzimanja od svog početka 2015. godine. Takođe je osvojena titula najboljeg podkasta godine “Podcast of the Year” i osvojene su odlične kritke People Magazine , a podkast je ušao i na listu obaveznih preporuka medija Entertainment Weekly. Takođe je nedavno nominovan i za najbolji
“Pop Podcast” 2018. godine u okviru dodele nagrada E! People’s Choice Awards.

Povezana vest:  Nova sezona serije “Nove bebe” na TLC kanalu

UPOZNAJTE LADYGANG

Keltie Knight
Keltie Knight je dobitnica nagrade Emi, televizijska ličnost i voditelj emisije Entertainment Tonight. Takođe je vodila prenose CBS kanala za nacionalne događaje kao što su “Parada za Dan zahvalnosti” i “Crveni tepih sa dodele nagrada Gremi”. Često se pojavljuje na medijima The Talk, CNN, HLN, i moderator je za Vanity Fair. Knight je veliki filantrop, radi sa grupama poput Humanitarnog udruženja i Projekta za slobodu goniča bigl, do sada je pomogla da se prikupi više od 300,000 dolara za nacionalno MS udruženje i skoro million dolara kroz njeno godišnje vođenje Krug nade/Gala dobrotvorno plesno veče protiv kancera.

Povezana vest:  RTS prenosi kraljevsko venčanje u Londonu

Becca Tobin
Glumica, pevačica, plesačica i voditeljka, Becca Tobin prvi put se pojavila u žiži javnosti igrajući dežurnu “lošu devojku” Kitty u čuvenoj seriji mreže FOX , Glee. Njeno televizijsko pojavljivanje uključuje i NCIS: Los Angeles, Drop Dead Diva i Mystery Girls. Nedavno Tobin je igrala u Hallmark originalnim filmovima Love at First Dance i A Song for Christmas. Rodom iz Džordžije, Tobin se preselila u Njujork i pohađala Američku akademiju za mjuzikl i dramu. Posle diplomiranja pojavljivala se na Brodveju u Rock of Ages i išla na turneje sa Trans-Siberian Orchestra. Trenutno živi u Los Anđelesu sa svojim mužem i psom po imenu Orly.

Jac Vanek
Jac Vanek je preduzetnica, direktorka i uticajna osoba u svojoj generaciji u svetu mode i muzike. Stvorila je Jac Vanek brend i transformisala ga u nekonvencionalnu bazu za standard i granice modne industrije. Njen smeli slogan i vizual hrabro govore ono što drugi misle, a njene kreacije nose brojne poznate ličnosti među kojima su: Cara Delevingne, Vanessa Hudgens, Joe Jonas, Lindsay Lohan i Ellie Goulding. Brend Jac Vanek može se naći u većim trgovonskim lancima, poput Topshop, Zumiez, Bloomingdales i Revolve, kao i u buticima visoke mode širom Amerike. Njen preduzetnički duh i interesovanja mogu se videti u njenim najnovijim poduhvatima: tutorijali o lepoti od jedan minut za lenje devojke, The First Degree podcast o pravim zločinima i razvijanje igre sa kartama za osnaživanje žena.

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC: Nešto pozajmljeno, nešto novo

LadyGang su producirali Purveyors of Pop i Entertainment One (eOne) u saradnji sa: Matt Anderson, Nate Green i Cooper Green za Purveyors of Pop, Tara Long za eOne, Joe Braswell i Steve Barry, kao i Keltie Knight, Becca Tobin i Jac Vanek su izvršni producenti.