rasprava_u_sobiFARMA 3. SEZONA

Katarina je izabrala za sluge, kuva se na Farmi

 

Eva je rekla Vendi da je na suđenjima od prethodne večeri saznala mnoge stvari koje nije znala: nije znala da Katarina ne može da dođe do muža od Jelene. Jelena je čula je sve što su Eva i Vendi pričale o njoj i Banetu. Peja je kuvao je kafe u dnevnoj sobi, među kojima je i jedna za Vendi. Kada ih je zakuvao, Vendi je tražila da ona bira koju će šoljicu uzeti.

Posle sastanka, Katarina je pitala Batu da li mu smeta što je izabran za slugu.

Bane je rekao Katarini da bi trebalo da razgovaraju, a ona mu je rekla da nema više šta da se priča.

Eva je rekla Vendi da je na suđenjima od prethodne večeri saznala mnoge stvari koje nije znala: nije znala da Katarina ne može da dođe do muža od Jelene. Ona je to čula jednom, u prolazu, ali nije znala da je to tako ozbiljno da mora da se bori oko svog kreveta. Vendi joj je pokazala šta sve oni rade, jer ona sve to vidi iz kreveta. Baki je ušao u kuhinju i pitao Evu da li stvarno misli da se oni nešto rade. Eva je došla u dnevnu s njim i pričala kako ona to nije znala, ali izgleda da je istina.

Povezana vest:  Premijera na TLC kanalu: Svaki zalogaj snimljen kamerom

Jelena je izašla iz kupatila, gde je bila već 10 minuta, i čula je sve što su Eva i Vendi pričale o njoj i Banetu. Jelena je pokušavala da kaže Evi da prestane da je ogovara i izmišlja laži o njoj. Eva nija želela da je sluša i rekla je da je njeno pravo da ogovara i da će to nastaviti da radi, kao i da je baš briga što je ova to čula. Jelena je otišla u sobu, a Eva i Vendi u kuhinju. Vendi i Eva se slažu da one nisu ništa ogovarale, nego su pričale o suđenju. U sobi, Jelena je ispričala Bokiju, kojeg je probudila vika iz dnevne sobe, šta se desilo sa njom i Evom.

Ustao je Peja i kuvao je kafe u dnevnoj sobi, među kojima je i jedna za Vendi. Kada ih je zakuvao, Vendi je tražila da ona bira koju će šoljicu uzeti, da joj opet ne bi stavio mušicu u šolju, na šta su se svi nasmejali. Kasnije je na sastanku rekao da u stvari muve nije ni bilo, već da je ubacio grumen šećera.

Povezana vest:  Openhajmer Kristofera Nolana – koji će premijerno biti prikazan na SkyShowtime platformi od 21. marta – osvojio je sedam Oskara na 96. ceremoniji dodele Oskara

Na sastanku, Katarina je izabrala za sluge Nataliju i Batu, uz obrazloženje da oni nikada nisu bili sluge. Bata je izjavio da će od njega moći da očekuje da se ponaša kao sluga onako kako farma to nalaže, a ne kao što ona očekuje ili što naredi.

boki_13Posle sastanka, Katarina je pitala Batu da li mu smeta što je izabran za slugu. Bata smatra da tu ima nešto više od toga što oni nisu nikada bili sluge. Katarina insistira i dalje da je to jedini razlog. Vendi je pitala Peju da li bi ponovo ubacio muvu u kafu, da mu se pruži prilika i da ga niko ne vidi, a Peja je rekao da on nije takav tip da pada tako nisko, pa da ne bi ni ubacio muvu radi osvete, već bi to uradio na drugi način.

Aca je pitao Marijana kako se oseća, s obzirom da je čuo da se priča da je Marijan favorit na farmi. Marijan je izjavio da ne smatra sebe favoritom, i da je on možda favorit samo Ruži. Rekao je da se ni ne zna ko će pobediti, i da može da bude neko ko je negativac u očima publike, kao Vendi na primer, a da na kraju može da se desi da pobedi onaj za koga su se najmanje nadali. Vendi je ustala i rekla da nije u redu da tako govori o njoj, i odakle njemu pravo da nju deklariše kao negativnu osobu. Marijan je rekao da to nije istina, kao i da je ona drugačije razumela šta je on želeo da kaže. Na kraju se raspravljaju, govoreći u isto vreme, i optužujući jedno drugo za sve.

Povezana vest:  Počinje druga sezona „Državnog službenika“

Jelena i Bane su bili kod ogledala u dnevnoj sobi. Ona je rekla da će naručiti pesmu „Verujem u ljubav“ i da je to njena pesma. Kada je pesma počela, Bane je otišao po Katarinu da je zamoli za ples. Plesali su i on joj je rekao da bi trebalo da razgovaraju, a ona mu je rekla da nema više šta da se priča.