PODMORNICA (DAS BOOT), željno iščekivana serija, vredna 32.8 miliona dolara, premijerno će biti prikazana EKSKLUZIVNO na kanalu Epic Drama, 26. novembra u 21:00. Ova serija, u koprodukciji Bavaria Fiction, Sky Deutschland i Sonar Entertainment, prikazivaće se ponedeljkom uveče na dramskom kanalu, ali ne jedna, već dve epizode zaredom (u 21:00 i u 22:00).

Ova originalna serija od osam epizoda, priča o izborima i preživljavanju, snimana u Minhenu, La Rošelu, Pragu i na Malti, istražuje emocionalne životne nevolje za vreme Drugog svetskog rata, i surovu realnost života tokom besmislenog rata. Serija je na glasu zbog svoje međunarodne privlačnosti, u njoj se koristi više jezika, a glumačka postava puna zvezda obuhvata Viki Krips (Fantomska nit), Lizi Kaplan (Doktori za seks) Toma Vlašiha (Igra prestola), Vinsenta Kartheizera (Momci s Medisona), Džejmsa Darsija (Agent Karter), Tieri Fremont (Juste un regard) i Rika Okona (Tatort).

Povezana vest:  Nastavak serijala "MAJSTORI ZA KUĆE NA DRVETU" na Animal Planet kanalu

Ova nova serija, autentična i verodostojna, nastavlja tamo gde je njen prethodnik stao i prenosi nam širu priču koja uključuje novu podmornicu, novu posadu i novi zadatak. Radnju nam pripoveda kroz dve originalne i neodoljive priče koje se odvijaju na kopnu i na moru.

Tokom jeseni 1942. godine, u okupiranoj Francuskoj, podmornica U-612 spremna je za svoje prvo putovanje. Pripreme se privode kraju i podmornica s mladom posadom i novim zapovednikom Klausom Hofmanom kreće u sve brutalniji rat. Četrdeset mladih ljudi kreće na svoj prvi zadatak, muče se u tesnim i klaustrofobičnim uslovima života pod vodom. Njihove ličnosti dolaze do izražaja jer se napetost povećava, a odanost biva poljuljana. Za to vreme, u luci La Rošel, svet Simone Štraser izmiče kontroli jer je stupila u opasnu vezu i zabranjenu ljubav, i koleba se između odanosti Nemačkoj i Pokretu otpora, zbog čega sve redom dovodi u pitanje. Je li moguće da je laž sve u šta je dotad verovala?

Povezana vest:  Dejvid Švimer prvi put otac


Podmornica će biti premijerno prikazana, ekskluzivno na kanalu Epic Drama, u ponedeljak 26. novembra, u 21:00 i u 22:00.