goca grize usne_zmijski pogled2SURVIVOR VIP

 

Goca kalkuliše i lobira, a ti nervira Miloša i Tonija, vrhunski kuvar Knez napušta Bahandi

 

Po prvi put od početka ovogodišnjeg Survivora Bahandi mora da izbaci jednog svog člana.

Pre toga ih očekuje igra koja će pobedniku omogućiti prednost na Plemenskom savetu. Plivačke sporobnosti i dobro pamćenje su od presudnog značaja. Takmičari treba da otplivaju do platforme, zarone i pogledaju znakove ispod površine. Kada ih zapamte, vraćaju se na obalu i sastavljaju onu kombinaciju koju su videli u vodi. Toni lagano dolazi do pobede i kiti se crnim glasom. Nakon borbe Knez nas obaveštava da  nije hteo da pobedi. Kaže da je dovoljno što ima tajni imunitet i siguran je da će Toni crni glas dodeliti samom sebi.(??)

bahandi plem. savetU međuvremenu Gocine kalkulacije ne prestaju. Ona već razmišlja o trenutku ujedinjenja kada će Aleksandru  preobratiti na stranu Bahandija, a Jeleni i Katarini daje zadatak da ispitaju Bojanu i Nikolu. Kaže da je mladom paru možda svejedno u kom su plemenu samo dok su zajedno, što bi ih svrstalo u red poželjnih saveznika. Gordana se priseća i boravka u Kasuku. Uverena je da bi sve bilo bolje da je Bahandi tada izgubio u borbi za imunitet, jer bi sačuvali Marka. Toni i Miloš su iznervirani njenim principom – šta bi bilo kad bi bilo, pa glumac zaključuje polemiku rečima: „Da baba ima mitraljez, bila bi Prle“.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Discovery Channel: Prevaranti na delu - specijal: Božićni specijal

U Kasuko stiže nagradni roštilj. Devojke tranžiraju piliće, a momci raspaljuju vatru. U ulozi glavnog roštiljdžije je Edin, dok je među gurmanima mrtva trka. Na sve strane bataci, krilca i mljackanje kome se ne vidi kraj, jer takmičari posle 16 dana jedu meso. Niko ne zna kako će im stomaci reagovati, ali čini se da mnogo i ne haju. Merak bi bio potpun da pleme ne oseća napetost zbog ujedinjenja koje će uskoro uslediti. Edin misli da su Barović – Rokvić jedno i da su zbog toga mnogo veća pretnja od ostalih. Aleksandra kaže da joj je Edin saopštio da su ga Bojana i Nikola pitali da njih troje formiraju klan. U tom slučaju, prvo će leteti Andrej, a potom i Aleksandra.

klopaPred odlazak na Plemenski savet, Miloš konstatuje da mu se Knez smučio zato što sve najbolje zna, daje dijagnoze i glumi kuvara sa sto zvezdica! Glumac veruje da će Knez jednoglasno otići iz njihovog plemena, jer je to zaslužio. Na zasedanju saveta vlada napetost. Komentarišu se događaji iz borbe za imunitet, i svi zaključuju da je Kasuko prljavom igrom stigao do pobede. Knez saopštava da je zbog toga čovek od 42 godine morao da im pokaže kako „beba razbija zvečku“, pa ih je malo „pobačao lijevo – desno…“.  Tek što je pevač izjavio da u plemenu najviše veruje Toniju, reper  ga „nagrađuje“ crnim glasom. Degradirani kuvar guta knedlu, i počinje da shvata da je njegova slepa vera u Bahandi potpuno neosnovana. Vrag je odneo šalu i zato nakon glasanja Knez odlučuje da upotrebi tajni imunitet, bez trunke sumnje u njegovu vrednost. Dok  korača pobedonosno noseći u rukama svoj spas, Goca jedva uspeva da sakrije bes, šokirana činjenicom da se dočepao imuniteta. Međutim, obrt je na pomolu. Imunitet je lažan, obaveštava ih Andrija. Zbog ovog hladnog tuša Knez ostaje bez teksta, i tako pokisao napušta svoje pleme. Gordana pokušava, ali ne može da sakrije zadovoljstvo što je izbačen njen kolega. Kamera hvata Gocino grickanje usana, koje bi da se razvuku u osvetnički osmeh, a ona se trudi da se to ne vidi. Ipak, svoj  „valu – valu“ pogled ne može sakriti, on govori više od reči. Savršeno je lobirala i isterala svoje.

Povezana vest:  Premijere na kanalu Discovery Channel: Majstori za oružje i Proizvodnja sportske opreme

U Novom kraljevstvu se organizuje potraga za blagom. Vitezovi prate poruke po šumi, i bez muke pronalaze kovčeg. Marko mućkanjem kutije pokušava da otkrije sadržaj i priznaje da to radi i sa poklonima koje dobija za rođendan. „Stara majko, kraljice naša, donosim vam darove iz šume“, svečano izgovara Bulat dok uručuje blago Vesni. A dar su samo napolitanke. Milanu oči cakle u neverici, jer konačno dobija šećer za kojim svakodnevno žudi. Zmiki misli da je baletan ovim poklonom privilegovan, pa im naređuje: “Slušajte vi momci. Sad odmah da ste mi našli lišće i da ste mi zamotali cigaru!“. Kada je Milan pita kako to misli, Kraljica odgovara: „Lepo, kao džoint!“.

Povezana vest:  Intrigantna turska serija „Sestre“ uskoro na TV Pink

 

SURVIVOR – 21.epizoda, petak 26. novembar