bata i Limen_28.10FARMA 3. SEZONA

 

Zlata i Bata u duelu

 

U kuhinji su Vendi i Eva. Eva je rekla Vendi da joj se Ekrem požalio da pored nje postaje alkoholičar. To je zaključila na osnovu toga što su, prethodne večeri, farmeri pronašli Ekrema u travi. Stefan je vodio računa o njemu dok je Ekrem bio u takvom stanju.

Ekrem je ustao, pa se pridružio ostalim farmerima. Eva mu je rekla da je bila dobar advokat, i da je pijan potpisao punomoćje.

Jasmina je pitala Acu zašto su njih dvoje jedini farmeri koji nemaju ljubavnu aferu. Aca je odgovorio da voli plavuše, ali…

Peja je rekao Nataliji da se pripremi za striptiz, jer od striptiza Ekrema i Vendi nema ništa. Natalija je odbila predlog, a zauzvrat ponudila da ona pokaže samo stomak. Peja joj je rekao da mora sve, i da se vidi „brusfalter“. Natalija se nasmejala i ispravila ga.

Ekrem je seo pored Natalije. Ona ga je pitala zašto je neraspoložen. Pokušala je da ga uteši savetima da ide da se istušira i obrije, rekavši mu da će biti bolje posle toga. Dodala je da nema razloga za brigu jer se napio.

Peja, Ekrem, Jovana i Boki su u dnevnoj sobi. Peja je zafrkavao Ekrema da je prethodne večeri previše popio. Jovana ga je pitala da li razgovara sa Vendi, na šta je Ekrem odgovorio da ne pričaju, jer mu Vendi nije skuvala kafu kada je ustala.

Povezana vest:  Nova MTV serija "ZACH STONE GONNA BE FAMOUS" počinje od nedelje

Natalija se požalila Bakiju da je neko zaključao nju i Baneta u štali dok su spavali. Njoj se, kako je rekla, mnogo išlo u WC, pa nije mogla da izađe. Dodala je da je puka sreća da je u štali bio Marijan koji se snašao, pa ih je otključao. Oboje su zatim komentarisali kako na Farmi ima raznih ljudi koji bi to mogli da urade, jer se dešavaju vrlo čudne stvari kao što je lomljenje cigareta na pola, nestanak stvari i čaša.

Ekrem i Vendi su u kuhinji. Ona je prala sudove, dok je on doručkovao. Pitala ga je da li želi kafu. On je odsečno odgovorio da ne želi, jer su mu drugi već skuvali. Ona ga je ponovo pitala da li želi kafu, na šta je on pristalo. Ekrem joj je prigovorio da mu nije dobro oprala farmerke i da su ostale prljave. Objasnila mu je da ih je sve otkuvavala 5 sati i da je nemoguće da su sve ostale čiste, a samo njegove prljave. On je pozvao u spavaću sobu kako bi joj pokazao farmerke. Pošto su došli do njegovog kreveta, on joj je pokazao te farmerke na kojima su nogavice ostale prljave. Vendi je tvrdila da nije mogla bolje da ih opere jer nije hemijsko čišćenje.
Jelena i Katarina su sedele pored šporeta u dnevnoj sobi. Ćaskale su o dešavanjima na Farmi. Katarina je pitala Jelenu o tome kako je prošlo suđenje Bati prethodne večeri. Jelena joj je rekla da su svi u kući javno podržali nasilje. Prepričala joj je kako se Bata ponašao i kako je rekao da ga provocira Katarinino prisustvo u kući.

Povezana vest:  5 novih evropskih serija na HBO MAX striming platformi

Katarina je objasnila Jeleni da ona Batu nije ni sa čim uvredila i da mu je samo rekla da treba da ga bude sramota zbog toga što radi na imanju. Katarini je bilo žao što nije prisustvovala celoj sceni suđenja, već je ležala u krevetu, prehlađena.

Vendi je ponovo prišla Ekremu u dnevnoj sobi i pitala ga da li želi da popije kafu pomirenja s njom. Ekrem joj je ponovio da ne želi da razgovara sa njim, i da ona ne može da se pomiri s tim.Vendi je prokomentarisala da ne može da ne razgovara sa Ekremom jer ga voli.

Zlata je ribala pod u dnevnoj sobi. Eva joj je prigovorila da je pod već oriban to jutro i da je pre ribanja izgledalo kao da je počeo Treći svetski rat. Zlata se naljutila jer joj je Eva prigovorila, pa joj je rekla da je i sada prljav i da treba da se oriba. Zlata je rekla Evi da ne valja kada se čisti, ali ne valja ni kada se ne čisti. Eva je okrenula priču, pa je pričala o tome kako bi pod trebao da se riba bar 5 puta dnevno.

Povezana vest:  Tinejdžeri, spremite kokice, stiže kanal AXN Spin!

Katarina je pročitala pismo Zadruge. Počelo je suđenje. Ponavljali su se sa pričama o ljubljenju u obraz i usta. Bane je tvrdio da mu je Baki rekao da je poljubio Katarinu u usta. Baki je tvrdio suprotno i to se, kako je rekao, desilo kada je Katarina izlazila sa imanja, kada mu je Bane zamerio što se radovao njenom izlasku.

Baki je u svom izlaganju tvrdio da ga je Bane pre Farme zvao da se nađu i dogovore taktiku. Bane je to negirao, i u svoju odbranu je rekao da ga je zvao jer je jedini koga je znao van Farme.

Počeo je izbor duelista. Ekrem je, kao uvodnu reč, rekao da neće više piti onako, i da mu se to više neće desiti. Počela je dodela štapića. Polovina od ukupnog broja farmera su dali štapić Nataliji, a polovina Bati. Odlučujući je štapić gazdarice Katarine, koja se odlučila za Batu. Ognjen je saopštio da je drugi duelista Zlata, kao farmer sa najmanjim brojem glasova.