Program na kanalu E! donosi svež sadržaj u susret proleću, uz povratak popularnih serija i snažnih žena koje fanovi obožavaju, a sve kreće od 3. februara. Večernji program počinje sa novim epizodama serije Total Bellas u kojoj su glavne protagonistkinje WWE rvačke superzvezde bliznakinje Bella koje počinju od 21:00, a zatim sledi premijerno druga sezona hit serije Very Cavallari, u kojoj se može videti slavna preduzetnica i zvezda rijaliti programa, Kristin Cavallari,  čija je premijera 07. aprila u 22:30. Duhovite i direktne dame LadyGang vraćaju se sa novim epizodama 11. marta u 22:30, a najnovija tematska večernja emisija kanala E! Nightly Pop nastavlja se četvrtkom od 21. februara u 22:00.

Više detalja o programu E! kanala:

Photo by Ramona Rosales/ E! Entertainment

Total Bellas – nedeljom od 3. februara u 21:00, 4. sezona

Nicole nastavlja da uživa u samačkom životu i da se viđa sa zainteresovanim samcima. Dok se spremaju za borbu sa Ronda Rousey u Evolution, bliznakinje superzvezde izgleda da ne mogu da se slože kako najbolje da sarađuju u ringu. Kod kuće, Bryan razmišlja o tome koliko Brie i on svojim životnim stilom odstupaju od njihovih uverenja o zaštiti životne sredine i kako da naprave promenu. Total Bellas se mogu pratiti na društvenim mrežama FacebookTwitter, i  Instagram.

Povezana vest:  Festival Fedis i Meridijan potpisalu ugovor o saradnji

Very Cavallari – od 07. aprila u 22:00, 2. sezona

Uz muzički grad kao pozadinu, serija Very Cavallari nastavlja da pruža fanovima ekskluzivni pogled na život slavne preduzetnice, rijaliti superzvezde, Kristin Cavallari, dok žonglira kroz svoje uloge šefice, poslovne žene, supruge, majke i prijateljice. U ovoj sezoni Kristinin život u Nešvilu nije ništa manje haotičan (ili zabavan). Kristin i njen muž, bivši profesionalni fudbaler Jay Cutler, preselili su se na farmu sat vremena udaljenu od grada. Još uvek van profesionalnih voda, Jay živi svoj “najbolji život” dok balansira uloge muža, kućepazitelja i dresera. Kristinino prilagođavanje nije bilo tako glatko, jer njena prijateljstva i razvijanje brenda  nastavljaju da je odvlače od ”mirnog života”. Prodaja proizvoda njenog brenda “Uncommon James” je eksplodirala od kada je otvorila radnju, a broj njenog osoblja je skoro preko noći porastao sa 5 na 50.  Ovaj nagli rast doneo je dosta drame u njen tim koji pokušava da održi staloženost u poslu, a Kristin ubrzo otkriva da će morati da preduzme neke velike promene. Za sva dešavanja u seriji Very Cavallari na raspolaganju su mreže FacebookTwitter, i Instagram.

Povezana vest:  „Fruškovanje”: Neispričane priče o najstarijem nacionalnom parku u Srbiji

LadyGang – ponedeljkom od  11. marta u 22:30

Uz 10 potpuno novih epizoda,  LadyGang se vraća sa poznatom gošćom Kristin Cavallari koja pije čaj sa devojkama. Ove polučasovne nedeljne epizode nastavljaju da prate neustrašive dame Holivuda: Keltie Knight, Becca Tobin i Jac Vanek  na teme koje kreiraju komentare, povremeno terajući druge da pocrvene, ali jedna stvar je zagarantovana: praćenje emisije jednom nedeljno je obavezno.

Sve u vezi sa LadyGang može se pratiti na mrežama  FacebookTwitter i Instagram.

Nightly Pop – četvrtkom od 21. februara u 22:00.
Najnoviju večernju E! tematsku seriju Nightly Pop vode Morgan Stewart, Nina Parker i influenser sa društvenih mreža Hunter March. Nightly Pop je svakog četvrtka noćni otvoreni studio za vesti iz sveta zabave o kojima se najviše priča.  Ova nefiltrirana emisija o popularnoj kulturi donosi brze, zabavne, neočekivane i pouzdane komentare koji se zasnivaju na najvećim pričama iz sveta zabave aktulenim te nedelje. Nightly Pop može se naći na društvenim mrežama  FacebookTwitter  i Instagram.

Povezana vest:  Simpsonovi ostaju na televiziji

Total Bellas produciraju WWE i Bunim/Murray Productions sa Gil Goldschein, Russell Jay, Farnaz Farjam Chazan, i Chris Ray kao izvršnim producentom za  Bunim/Murray Productions i Kevin Dunn-om kao izvršnim producentom za WWE. Nikki Bella i Brie Bella su takođe izvršni producenti.

Very Cavallari producira Critical Content sa Jenny Daly, Rob Lobl, Kristin Cavallari, Robert Sizemore, i Ben DeNoble kao izvršnim producentima.

LadyGang produciraju Purveyors of Pop i  Entertainment One (eOne) sa Matt Anderson, Nate Green i Cooper Green za Purveyors of Pop, Tara Long  i Mark Herwick za eOne, Joe Braswell i Steve Barry, uz Keltie Knight, Becca Tobin i Jac Vanek  kao izvršnim producentima.