ekrem_vendi_nocFARMA 3. SEZONA

 

Ekrem i Vendi proveli noć u gazdinoj kući

 

Eva se prva probudila, pa je оdlučila da počisti štalu. Pošto je završila čišćenje i nahranila stoku, otišla je do kuće kako bi skuvala kafu. Boki je već bio ustao. Razgovarali su o Vučku, a zatim i o tome kako se zloba ne oseća dok šetaju gradom, koliko se oseća na Farmi. Eva je rekla da joj se u gradu neko uvek nasmeši ili kaže nešto lepo. Njeno je mišljenje da svi farmeri imaju stav da će pobediti ako nju budu ponižavali. Njoj nije bilo jasno kako Aca, koji je po zanimanju pevač, zna kako se piše scenario španske serije.

Ni Bokiju nije bilo drago što je Aca posle dva meseca na Farmi počeo da priča.

Eva je zaključila da se život na Farmi pre nego što je došao Boki svodio na krave i cepanje drva, međutim, kasnije su i njega uspeli da „umrtve“.

Boki je pitao Bakija da li ima devojku. On je odgovorio da „ima neku priču“. Boki je rekao da se verovatno ta nesrećna devojka razočarala kada je Baki spavao sa nekom od devojaka na Farmi. Baki je odbio da prizna da je spavao sa nekom farmerkom, međutim, Boki je uporan u nameri da ga natera da prizna. Rekao mu je da će do kraja sigurno otkriti ko je u pitanju. Baki je rekao da je namerno rekao kako bi „pustio buvu“.

Povezana vest:  Al Džazira Balkan počela emitovanje programa

Eva misli da je Baki spavao sa Zlatom. Boki joj je rekao da nije Zlata u pitanju. Eva se zapitala zašto se pravi drama od cele priče.

vendi_ekrem_poljubacVendi i Eva su prale sudove u kuhinji. Vendi joj je rekla kako se danas nijednom nisu poljubile. Eva joj je rekla da ona njoj više ne treba, da je kod Vendi odigrala svoju ulogu. Vendi je zagrlila, poljubila, i rekla joj da to nije tačno. Eva je upitala zašto je nije branila prethodne večeri. Vendi joj je rekla da je branila, i da je to jedina činila, dok su je ostali farmeri napadali. Eva je smatrala to nedovoljnim. Vendi joj je objasnila da farmeri vide Evu kao ponekad „izgubljenu“. Rekla joj je da je mnogo voli, i da se nikada neće naljutiti na nju. Eva joj je rekla da je Vendi voli samo zbog posla, ali da ta vrsta ljubavi retko kad preraste u prijateljstvo.

Marijan je zamerio Jasmini zato što je u pet dana samo jednom, na sat vremena, došla u štalu. Jasmina mu je rekla kako je mislila da su prijatelji, da nije lepo da tako priča o njoj. Razlog nedolaska u štalu je pronašla u tome što joj je Peja dao zaduženje da peče hleb.

Ekrem je poneo Vendi kofu sa vodom. Baki mu je dobacio da je papučar, na šta je Vendi prokomentarisala da je on prva papuča Lisovića.

Povezana vest:  Treća sezona serije “Nove bebe” na TLC kana

Na sastanku, sazvanom posle Prokine posete, Peja je govorio o Prokinom nezadovoljstvu higijenom u kući. Ženski WC je prljav, nemaju dovoljno drva za ogrev… Na dnevnom redu se našlo i kumovanje jaganjcima. Peja je predložio da se jaganjci zovu Ekrem i Vendi.

Ekrem je rekao da će od Zadruge, posle njegovog i Vendinog venčanja tražiti prvu bračnu noć. Eva je zabrinula da li će Igbala razumeti njegovo venčanje sa Vendi. Ekrem misli da će Igbala razumeti da je sve to šou program. Dodao je da će Vendi biti njena dobra zamena i da će se čuti za nju u Americi jer će je on voditi i tamo.

Posle večere je stiglo pismo od Zadruge. Peja je pročitao pismo koje je bilo vezano za Bokijevu emisiju. Posle večere je počela „emisija“. Prvi gost je Zorana.

Boki je pitao Zoranu da li je nekada izdala prijatelje. Ona je rekla da nije i da to nikada neće učiniti.

„Publika“ je imala priliku da postavi pitanja. Javila se Vendi. Pitala je zašto se nikada nije pojavila kod Ognjena u emisiji ako već smatra da je duhovita. Raspravljali su se kratko. Zorana je rekla da je Vendi bila tamo predstavljena kao kraljica podzemlja, a hvali se učešćem u emisiji. Zorana je rekla da ljudi imaju različite motive kada gledaju te emisiji, možda žele da čuju šta „budala“ ima da kaže.

Povezana vest:  Pretplatite se na nedeljnu dozu smeha

Jelena i Boki su se raspravljali. Boki se naljutio jer mu je Jelena rekla da nije intrigantan. Boki joj je rekao da se pripazi njega ubuduće. Jelena mu je rekla da je dvoličan.

Jasmina Ana je prošla pored ogledala i prokomentarisala kako je slatka. Boki je dobacio da je to zato što ogledalo nije obrisano.

Stiglo je još jedno pismo od Zadruge u kome je Zadruga nagradila Ekrema i Vendi tako što će imati mogućnost da provedu jednu noć u gazdinoj kući uz bogatu trpezu i sveće kako bi proslavili njihovu ljubav. Aca je prokomentarisao da niko ni slučajno ne pokuša da ih špijunira.

Vendi je pitala Evu šta da radi ako Ekrem krene da nasrće na nju. Eva joj je rekla da bude vesela, duhovita i zanimljiva. Vendi je rekla da planira da kaže Ekremu da se skine i kada on krene na nju kaže da nije raspoložena i da ima tremu.

Baki je bio sakriven ispod kreveta u gazdinoj kući. Pošto su je Ekrem izašao, Baki je iskočio ispod kreveta i jeo sa njihovog stola: Vendi je rekla da će Ekrem staviti jastuk na glavu kada se vrati. On je predložio da Vendi otera Ekrema. Kada su Vendi i Ekrem legli, Baki je ponovo iskočio i počeo da viče na Ekrema i na Vendi da su ga prevarili i da je Vendi njegova devojka.