FARMA 3. SEZONA

 

kuhinja_4.11

 

Marijan i Eva su razgovarali o uvredama koje su bile upućene na njihov račun od strane nekih farmera. Eva je rekla da je ponižena i da joj nije drago kada Marijan kaže da te uvrede ne znače ništa, da je njemu važno samo kada njega vredjaju i da samo to ima značaja i težinu.

Baki je zadovoljan jer je prethodne noći imao “akciju”, Sakrio se ispod Ekremovog kreveta i više od sat vremena proveo tamo, da bi na kraju prepao Ekrema koji je pokušavao da zavede Vendi.

Natalija i Baki su započeli priču o Peji. O tome kako se Peja promenio i da nije isti kao što je bio ranije. Peja se nije složio sa njihovim mišljenjem. Bata im se pridružio komentarom da podržava Peju koji je rekao da je imao za cilj da na pijaci nabavi cigarete i meso i da je to bio razlog njegove nervoze i neobičnog ponašanja.

Peja i Zorana su se raspravljali o Pejinom ponašanju od kako je postao gazda. On je pokušavao da objasni Zorani da je to zato što su se svi opustili, i da nema nikakve loše namere. Zorana nije osporila njegovu brigu, već način na koji to radi. Peju je povredilo to što “one” (Nata, Zorana i Jovana) nisu bile tužne kada su Bata i Zlata otišli u izolaciju, već su se smejale. Zorana mu je objasnila da je njoj bilo krivo što se Zlata nalazila tamo, ali da nisu mogle ceo dan da sede skrušene, već su se normalno ponašale.

Povezana vest:  Serija "NAJBOLJI AMERIČKI KUVAR" na TLC kanalu

Zorana je rekla Peji da su farmeri primetili da je grublji. Baki se složio i dodao kako nema potrebe da se bilo ko od njih dokazuje.

Peja je njima zamerio zato što ga njegovi “prijatelji” nisu odveli sa strane i rekli šta mu zameraju, već su javno odreagovali. Zorana je mislila da je Peja pod pritiskom. Baki je verovao da je Peji bilo teško kada je Zlata otišla, a još je njemu tog dana bio rodjendan.

Bata i Peja su ostali sami. Peja je rekao Bati kako primećuje da on i Limeni rade, a ostali već spakovali kofere.

Eva i Vendi su razgovarale u kuhinji. Eva je rekla da se već zna da se izmedju Vendi i Ekrema ništa nije desilo protekle noći. Ekrem je želeo da nastavi razgovor na tu temu, ali je Vendi to bilo dosadno pa je otišla posle sat vremena.

Povezana vest:  TV Happy predstavila novu programsku šemu

Eva se raspitivala da li je Ekrem nasrtao. Vendi joj je rekla da nije nasrtao i da je sve bilo ok.

Eva i Peja su razgovarali u kuhinji. Eva je zaključila da su se ponašali kao idioti tokom cele nedelje i da nisu ništa radili. Peja je odgovorio da bi svi voleli da su vrhunski glumci i da su se uživeli u uloge.

Ekrem i Boki su ćaskali u dnevnoj sobi. Boki je rekao Ekremu da ima tajni zadatak da treba da prebroji daske na ogradi oko imanja i da na svakoj desetoj nešto vikne. Ekrem mu ovoga puta nije poverovao.

Svi su u dnevnoj sobi kako bi gazda Peja pročitao pismo Zadruge. Zadruga je skrenula pažnju farmerima da je potrebno da održe porodični sastanak.

Peja je rekao da je gazdovanjem samo pokušao da razmrda farmere. Komentarisao je svakoga posebno. Za Katarinu je rekao da nije zadovoljan njenim ponašanjem jer nije obavljala svoje zadatke. Jasmina Ana nije završavala poslove oko higijene. Za Bakija je rekao da je on njegov drug i da mu je krivo što ga nije odveo sa strane i rekao mu šta misli. Za Jovanu je rekao da je samim tim što je smenio, dokazao da nije zadovoljan njenim učinkom u kuhinji…

Povezana vest:  Ben Aflek želi da režira novu TV seriju

Farmeri su komentarisali Pejino gazdovanje. Uglavnom su svi bili zadovoljni.

Jovana je rekla da se osetila prozvanom. Pričala je kako je skoro svaki dan spremala ručak. Rekla je da je ona kriva što je uopšte pristala da bude u kuhinji.

Ognjen je poželeo gledaocima i Farmerima dobro veče. Pitao je Ekrema kako mu je bilo protekle noći. On je rekao da je bilo OK. Peja je zaključio da je Ekrem tužan, ali da će ga proći.

Glasovi farmera su bili izjednačeni, pa je gazda Peja odlučio da Stefan bude prvi duelista.

Najmanje glasova publike je imala Jelena, tako da je ona drugi ovonedeljni duelista.

Boki je ponovo zadao zadatak Ekremu. Ovaj put mu je Ekrem poverovao. Prvi zadatak je bio da broji daske oko Farme i da na svakih 10 vikne to. On je počeo da broji tarabe naglas. Boki mu je dao novi zadatak.On bi trebalo da dovede magare i uvede ga u kuću. Ekrem je uvodio magarca u kuću nakon kraćeg natezanja. Na nagovor Bokija, Limenog i Bate je uzjahao magarca i izveo ga iz kuće.