Galeb i Jagodini

MOŽE LI JAGODINA DA, PORED ŽIRAFE, UDOMI I NAPUŠTENE PSE?

Mladi iz Srbije su nam javili na kakve probleme nailaze u svojoj lokalnoj zajednici. MTV im je ponudio sredstva i znanje o tome kako da za njihove probleme čuje što veći broj ljudi. Rezultat je još jedna emisija iz serijala MTV Reporteri koja ovog utorka u 14:00 donosi dve priče.

U prvoj reportaži, MTV Reporter Dušan Ćurčić iz Rume ispitao je zašto neiskorišćeni objekti u ovom gradu nisu dati mladima na korišćenje u svrhu pretvaranje istih u ustanove kulture, od kojih bi svi imali dobrobit. Mentorsku podršku mu je pružila Ljubica Gojgić, autor i voditelj emisije „Između dve vatre“ na TV B92. Polazeći od izgorelog okupljališta za pripadnike alternativne kulture, Dušan je uspeo da sazna dokle je gradska vlast u Rumi stigla sa ispunjenjem datih obećanja.

Povezana vest:  Telohranitelj britanske princeze sada glumi SEKSI DEMONA!

Odmah zatim, u drugoj reportaži, MTV Reporter Miloš Jović iz Jagodine pokušao je da sazna zašto u ovom gradu, koji je poseduje zoološki vrt, ne postoji i adekvatan azil za pse lutalice. U samom centru grada okuplja se čopor napuštenih pasa, koji predstavljaju opasnost za građane. Šta je na to rekao zamenik gradonačelnika Jagodine, pogledajte u ovoj reportaži. Mentorsku podršku Milošu je pružila Ljupka Simović, novinar portala Šumadijapress.

Povezana vest:  Premijera serijala „Vrhunski špijuni sveta" na kanalu Viasat History

Na koje probleme u svom okruženju su MTV reporteri skrenuli pažnju, koja poznata TV lica su im se pridružila u ulozi mentora u ovom pohodu i kako je MTV doprineo edukaciji mladih u rešavanju njima bitnih problema – pratite utorkom i četvrtkom od 14:00 i reprizno sredom i petkom u 07:50 i nedeljom u 15:50, samo na MTV kanalu i na www.mtvreporteri.com gde možete da glasate za najbolju reportažu!

Povezana vest:  Nije nepravda - nova 3D serija Kalimero

MTV Reporteri

Premijerno: utorkom i četvrtkom od 14:00

Reprize: sreda i petak od 07:50, nedelja od 15:50.