VIP Veliki Brat: Pobednik je Švaba!

svabaUpoznali smo ga pre 12 godina u kultnom filmu „Rane“ kao Švabu , a zapamtili smo ga po još čuvenijoj rečenici koja je postala deo svih nas – „Šta je bilo, mišev!i“. Milan Marić mogao bi istu tu rečenicu da kaže svim VIP ličnostima u Kući – jer ipak je on pobedio u četvrtom izdanju Velikog Brata sa poznatim ličnostima, ali koliko smo ga upoznali za ovih mesec dana sumnjamo da bi Švaba rekao bilo kome od njih tako nešto
Četiri nedelje naš vipovi su bili u prilici da se igraju bogatih i siromašnih, bilo je tu milion čarki, rasprava, suza, ali i poljubaca..Plesali su, pevali, igrali igrice memorije…Po rečima Mace i Marijane ovo je bio najgledaniji VIP serijal Velikog Brata od kada se prikazuje na našim malim ekranima. Imi ćemo se složiti sa tom činjenicom jer je ekipa bila FANTASTIČNA!
Kao i prethodne večeri, kada je izašlo petoro finalista, izbacivanja su i finalne večeri bila munjevita Prvi je iz kuće u superfinalu izleteo ko bi drugi nego omraženi batler Era Ojdanić, koga je voditelj Maca na foru izvukao iz kuće.
Sledeći je ispao Ervin, koji se mirno i tiho pokupio iz Kuće, isto kao što je u njoj i boravio. Rekao je da mu je najviše falila njegova Marija, najteže palo pevanje u zadacima, a sa svima u kući se lepo slogao.
Treća osoba koja je napustila kuću bila je kraljica narodne muzike Lepa Lukić koju su bivši ukužani dočekali na nogama uz veliki aplauz. 
Lepa se u kući držala sjajano, a isto je pokazala i na sceni po izlasku gde je rekla da joj nijedan zadatak nije bio težak, pa čak ni onaj u kome je bila sluškinja.
Četvrti izbačeni superfinalista bio je makedonski šoumen Boki13, koji je izašao uz pesmu „Slatka mala“ JK i negodovanje publike, kojoj se njegov stajling očigledno nije baš toliko dopao, ali je Boki 13 objasnio da je sve to samo deo šoubiznisa.
Poslednji finalista koji je izašao iz kuće bila je Anabela, bivša lepša polovina Funky G, što je značilo da je Švaba trijumfovao. Anabela su dočekale ćerke Luna i Nina, kao i majka koja je doputaovala čak iz Švedske. A pao je i poljubac sa Mladenom!
Poslednji je iz kuće izašao ko bi drugi do pobednik, Milan Mariž koga je publika dočekala povicima „Švabom mi te volimo!“ Švabi su čestitali svi učesnici ,a onda je započelo slavlje koje će potrajati sigurno do ranih jutarnjih sati
Zanimljivo je da su tokom redovnih nedeljnih zbacivanja, iz kuće izlazile samo devojke – pevačica Ana Bebić, i manekenke Sanja Brnović i Tamara Simić. Ispred kuće bili su i finalisti izbačeni u petak.
U toku finala, nastupe su imale Jelena Karleuša sa hitom „Insomnija“, kao i Nataša Bekvalac sa novom pesmom „Dve u meni“ koja najvljuje njen album koji bi na tržištu trebalo da se pojavi otprilike za mesec dana.

Povezana vest:  Predstavnici vodećih svetskih medijskih kuća impresionirani "Zadrugom”