Svi znaju ko je Barbie. I koliko god izgledala mladoliko ova plava lepotica je ove godine napunila neverovatnih 60 godina!

Jedna od najpoznatijih lutaka koje je svet ikada video, od svog predstavljanja 1959. godine, je bila plavuša, brineta, vitka i zaobljena, princeza ili vatrogasac, ali uvek sa istim ciljem – da ulepša odrastanje devojčica širom planete.

Povezana vest:  CONTRAST STUDIOS POČINJE SNIMANJE NOVE TV SERIJE „ŠIFRA DESPOT“ - AUTORA RADOŠA BAJIĆA

U želji da se pridruži velikoj internacionalnoj proslavi, Minimax će tokom maja meseca obojiti svoj program Barbie bojama.

Filmovi, Barbine avanture ili Barbie Dreamtopia, na tebi je samo da uključiš svoj omiljeni kanal. Osim tematskog programa, klinceze će imati priliku da saznaju mnogo zanimljivih stvari o Barbie, na primer koliko je haljina napravila do sada, koliko je visoka, ko je bila njena prva prijateljica ili prvi kućni ljubimac.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA,Farmeri ostali bez pisama jer nisu završili sve zadatke

A kako bi ti uživanje u programu bilo još razigranije, Minimax je osmislio nagradni konkurs za najbolji crtež Barbine kuće iz snova.

Najkreativnije radove očekuju Barbie lutke i druga iznenađenja. Konkurs traje do 21. maja, a radove je potrebno fotografisati i poslati u komentaru ispod posta na Minimax Facebook stranici. Pravila takmičenja dostupna su u FB pravilniku, a komisija će po završetku konkursa izabrati 60 najboljih radova.

Povezana vest:  Premijera nove HBO serije "Kampovanje" sa Dženifer Garner u glavnoj ulozi