Svi znaju ko je Barbie. I koliko god izgledala mladoliko ova plava lepotica je ove godine napunila neverovatnih 60 godina!

Jedna od najpoznatijih lutaka koje je svet ikada video, od svog predstavljanja 1959. godine, je bila plavuša, brineta, vitka i zaobljena, princeza ili vatrogasac, ali uvek sa istim ciljem – da ulepša odrastanje devojčica širom planete.

Povezana vest:  Diva počinje sa maratonom prazničnih filmova u trajanju od dva meseca - Božić za vas

U želji da se pridruži velikoj internacionalnoj proslavi, Minimax će tokom maja meseca obojiti svoj program Barbie bojama.

Filmovi, Barbine avanture ili Barbie Dreamtopia, na tebi je samo da uključiš svoj omiljeni kanal. Osim tematskog programa, klinceze će imati priliku da saznaju mnogo zanimljivih stvari o Barbie, na primer koliko je haljina napravila do sada, koliko je visoka, ko je bila njena prva prijateljica ili prvi kućni ljubimac.

Povezana vest:  40 godina američkog TV šoua "Subotom uveče uživo"

A kako bi ti uživanje u programu bilo još razigranije, Minimax je osmislio nagradni konkurs za najbolji crtež Barbine kuće iz snova.

Najkreativnije radove očekuju Barbie lutke i druga iznenađenja. Konkurs traje do 21. maja, a radove je potrebno fotografisati i poslati u komentaru ispod posta na Minimax Facebook stranici. Pravila takmičenja dostupna su u FB pravilniku, a komisija će po završetku konkursa izabrati 60 najboljih radova.

Povezana vest:  VEČE SA IVANOM IVANOVIĆEM VEČERAS SLAVI 1. ROĐENDAN!