04.12.16FARMA 3. SEZONA

 

Gazda Peja za sluge izabrao Jovanu i Limena

 

Samo su Eva i Marijan budni. Eva je brisala pod, dok je Marijan sedeo i ćaskao sa njom. Boki, Baki i Peja su u dnevnoj sobi. Razgovarali su o Prokinom dolasku. Pitali su se kome će Proka dodeliti zadatak seče drva umesto Stefana. Peja je, kroz šalu, rekao da bi Baki trebao da to radi. Baki je rekao da ne može, ali mu je Peja uzvratio da mora.

Boki je pitao Peju da li je čuo šta mu je protekle večeri rekao Bane. Peja je rekao da je čuo kada mu je rekao da ne može da nađe ni dečka ni devojku i da i jedan i drugi provociranju, ali da on to ne smatra bitnim.

U dnevnoj sobi su Bata, Peja, Vendi, Ekrem, Aca , Natalija. Vendi je rekla da joj je Baki rekao kako je primetio da je Ekrem njen potrčko. Peja je rekao da nije potrčko nego papučar jer je promenio krevet i napustio drugare. Vendi je rekla da je on dijamantska papuča i da prede ispod njenih nogu.

Bane, Jovana i Eva su u štali. Jovana je muzla kravu, Eva je pokazivala Vendi kako da hrani piliće. Požalila joj se kako svi nju okrivljuju za paklenu nedelju, i kako ona ne želi da radi. Pridružio im se Limen. Rekao joj je da mora da radi i da je sve igra. Eva je započela raspravu. Ona je rekla da je milion puta nadrljala zbog njih, pa mogu i oni zbog nje. Pošto je otišla iz štale, Bane i Limen su komentarisali kako je Bane uvek branio, ali da više to neće činiti.

Povezana vest:  Peti serijal emisije "Zlatna groznica" na Discovery kanalu

Peja i Ekrem su razgovarali u dnevnoj sobi. Peja je pitao Ekrema, kao njegov prijatelj, u kakvim je odnosima sa Vendi, da bi on znao kako da se postavi prema njoj, pošto mu je, kako je rekao, Ekrem kao brat. Ekrem je rekao da su Boki i Vendi odlučili da sa njim od sada budu samo na “ćao”.

Eva i Vendi su šetali po dvorištu. Eva se požalila kako joj je neko uzeo čistu posteljinu i kako ne može da veruje da se ljudi tako ponašaju prema njoj, kao da je ona izašla, a ne Stefan. Pričali su o Banetu i Katarini i o tome kako je njihova veza ravnodušna. Vendi je rekla da je Bane čak i krevet promenio, da ga ne bi podsećao na Jelenu.

Razgovarali su o Marijanovoj ženi. Vendi je rekla da izgleda bezveze, ismevala je njenu frizuru, pričali su o Marijanu. Vendi je rekla da je sebičan čovek.

Povezana vest:  Serija "Tuđinka" stiže na leto

Proka je došao na imanje i doneo farmerima prase. Organizovao ih je da nameste stolove i spreme sve da bi aranžirali meso.

Boki je došao da pita Proku da li i on mora da bude tu dok se sprema prase. Proka je rekao da ne mora.

Katarina i Baki su u ćaskali u dnevnoj sobi. Baki je vikao na Katarinu jer mu je opsovala babu. Njemu se nije svidelo to što Katarina spominje njegovu porodicu kada je rekao da mogu da mu diraju sve i njega, samo ne porodicu. Rekao je Katarini da se nervozna probudila i zamolio je da ne pravi problem od ničega.

Baki je na prednjem tremu pričao Jasmini o tome kako ne želi da se ona meša između njega i Katarine. Jasmina je rekla da nije njemu lično rekla za babu, i da ne može to tako. Jasmina je rekla da nije spomenula njegovu babu na taj način, i da nije na to mislila uopšte. Baki je rekao da ne može jedno da priča a drugo da misli. Jasmina ga je pitala zašto se uopšte njoj obratio povodom toga kada ona nema veze s tim. Jasmina ga je napala da je on za nju više puta rekao da glumi. On je potvrdio to, dodavši da je na početu sa njom bio u super odnosu, a posle joj je sve smetalo. na šta mu je ona odgovorila da ne želi da se meša u njegova prijateljstva na Farmi, ali pod uslovom da se on ne meša u njeno sa Evom.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Pripreme za ‘’Balkan song contest 2 " su u toku!

Došlo je vreme da gazda izabere ovonedeljne sluge. Peja je izabrao Jovanu i Limena za sluge. Njih dvoje nisu oduševljeni njegovim izborom, ali prihvataju uloge.

Po završetku izbora slugu, farmerima je organizovana žurka an kojoj su gosti bili Saša Matić i Snežana Đurišić. Pripita Zorana je u spavaćoj sobi pričala sa Acom. Rekla mu je da je razočarana u Katarinu. Dodala je da Katarina nema prava ništa da kaže za nju posle svih blamova koje je imala. Rekla mu je da ako Vendi pobedi, ona će da se iseli iz zemlje. Aca je rekao da ne veruje da će se to desiti.

Bane, Katarina i Vendi su kod WC-a. Katarina je ušla u WC i protiv njene volje je Bane ušao za njom. Vendi je virila kroz otvor na vratima, pa im je rekla kako bi želela da im se pridruži. Katarina je uspela da istera Baneta napolje.