Avgust je i ove godine sa sobom doneo temperature preko trideset stepeni i izuzetno jako sunce. Oni koji nisu na (od)moru dok traje vrućina, pokušavaju da se rashlade na sve moguće načine. Nama je za sada najbolje poslužila opcija kombinovanja dva elementa: omiljene hladne poslastice i zabavnog Film Box televizijskog programa.

Na kanalu FilmBox Extra će u utorak, 6. avgusta u 21h prikazati prvu epizodu serije „Kardiolog“. Život kardiohirurga u usponu dobija neslućeni zaokret i vrlo brzo se ruši sve što je stvorio. Od poznatog gradskog, postaje provincijski doktor. Ovo je možda najgora godina njegovog života ili samo nešto što je dokor naručio. Nakon mnoštva nevolja, kardiohirurg dr Hju Najt, kažnjen je od strane Medicinskog tribunala i poslat na jednogodišnji rad kao lekar opšte prakse u svom rodnom gradu Vajhoupu.

Povezana vest:  Premijera nove serije "Baštovani" 8. decembra na HBO GO-u

Za sve one koji maštaju o svojoj svadbi ili istu planiraju, kanal FashionBox HD prikazaće u petak, 9. avgusta u 15h „Venčanice – proleće leto 2020-1″. Ove godine je kreirana kombinacija emisija o venčanicama, uključujući kolekcije za proleće-leto 2020. i kolekciju jesen-zima 2020. Uz raznovrsne i izuzetno ekstravagantne serije, garantujemo vam da ovo ne smete propustiti! Bez obzira na to da li planirate svoj veliki dan ili ne, ova emisija će vas inspirisati i promeniti vaš pogled na venčanice, cipele i modne detalje.

Povezana vest:  FARMA 2010, Iva Smiljanić prva napustila imanje

U subotu, 10. avgusta, na kanalu FilmBox Plus u 21h emitovaće se film „Vrana 2: grad anđela“. Pre nekog vremena, Eš Korven i njegov sin Deni ubijeni su nakon slučajnog susreta s grupom narko-dilera u trenutku dok su ubijali jednog od svojih ljudi. Dileri rade za Džudu Erla, narko-bosa iz Los Anđelesa. Lokalni majstor za tetovaže Sara, koja zna mnogo toga o legendi o vrani nakon onoga što se dogodilo sa njenim pokojnim prijateljem Erikom Drejvenom, počinje da sanja Eša i Denija. Jedne noći, kada je vrana odvede na mesto gde su Eš i Deni ubijeni, Eš se pojavljuje pred njom. Vrana mu vraća život kako bi mogao da se osveti Džudi i njegovoj desnoj ruci, Kurvu. Pod vođstvom vrane, Eš počinje da ubija jednog po jednog od Džudinih ljudi i sve mu je bliži.

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC: Suočavanje sa traumom