Dvojica holivudskih glumaca – Dvejn Džonson i Džejson Stetem – koji su bili partneri u osam nastavaka serijala “ Paklene ulice“ a sada im se novi nastavak „Paklene ulice: Hobs i Šou“ prikazuje u bioskopskim salama širom sveta imaju ugovore prema kojima u svakoj borbi imaju pravo na isti broj udaraca.

Ovo je otkrio holivudski dnevnik “ Varajeti“.

Džonson i Stetem prilikom su sklapanja ugovora za serijal „Paklene ulice“ zahtevali da nikada u tučama ne sme da se dogodi da jedan od njih bude pobednik nego da se završavaju nerešeno, a takođe, i da u tučama imaju isti broj udaraca.

Povezana vest:  Izvor: Kraj ljubavi DreamWorksa i Diznija

Ovaj serijal ima veliki broj vernih gledalaca i sada je najnoviji nastavak, koji se prikazuje i i u Srbiji, prava prilika za gledaoce da provere pisanje „Varajetija“.

Kako piše „Varajeti“ to je prilika i da se uporede i drugi detalji koji moraju da budu identični kao na primer – ako jedan jede hamburger onda to mora i drugi jer bi, ako naruči, naprimer, kiš delovalo kao da je slabić.

Povezana vest:  Ledeno doba: Veliki udar pogledalo 100.000 ljudi

Oba glumca imaju svoje ljude koji se staraju da se ugovor poštuje. Svaki glumac ima svog producenta, urednika i koordinatora borbi koji se staraju da sve teče kako je ugovoreno.

Izgleda da publici nije važno koji od njih dvojice dobija više batina, već prosto vole da ih gledaju, jer je Džonson prošle godine zaradio najvise novca među holivudskim glumcima, a i sada su mu najnovije „Paklene ulice“ na prvom mestu po zaradi od prodaje karata (180 miliona dolara).

Povezana vest:  "Još jedna godina" (Another Year) i "Amerikanac" (The American) samo na FEST-u 5. marta