12.12.02FARMA 3. SEZONA

Počinje nova nedelja na farmi

 

Eva i Marijan su u kuhinji ogovarali Jasminu. Eva je zaključila da je Jasmina vrlo drska žena. Eva je rekla kako nema sa kim da se igra. Jedino joj Baki pruža moralnu podršku i hoće da joj pomogne u kuhinji. Marijan je rekao da je prethodne večeri došlo do svadje izmedju Zorane i Natalije. Svadjale su se oko štapića koji je Zorana dala Jovani. Eva je rekla da je za nju to bio šok i da bi to bilo isto kao kada bi njoj Marijan dao štapić.

Zatim su prešli na priču o Jovani. Eva je rekla da, posle svega što se desilo tog dana, najbliskija osoba je poslala u izolaciju. Marijan je rekao kako nije bila zahtevna kao gazdarica. Eva je prokomentarisala da je ona kao gazdarica nosila šunku u gazdinu kuću i da je dobila štapić od ljudi koji su jeli tu šunku.

Eva i Zorana su razgovarale u kuhinji. Ostali su spavali. Eva je pričala o hrani koja se neracionalno troši. Kako je rekla, preko dana jedu kao siromasi, a uveče je rimska gozba. Mislila je da je cilj šoua da se prikažu kao nenormalni ljudi. Zorana se smejala. Rekla je da je cilj onda postignut. I Vendi se probudila. Rekla je Zorani da sada može da pogodi ko ima kakav zadatak. Rekla joj je da je jedino bila obmanuta kada je Sanja imala opekotinu i nije ništa radila. Zorana je pomislila da zadataka više nema, već je prosto loša organizacija medju farmerima kriva za to. Eva nije sigurna u to. Zorana joj je rekla da će se kada bude izlazila truditi da sve ružno zaboravi i da sve shvati kao šou. Ekrem je ustao i rekao Vendi kako je ljut na nju. Rekao joj je kako je pametna „ženska“ i da je zato i zavoleo. Bilo mu je krivo što mu je protekle večeri rekla da ćuti. On joj je rekao da to jedna pametna žena ne bi smela da uradi jer je ipak on od nje stariji deset godina. Ona mu je objasnila da je samo htela Nataliju da čuje, a ne da ga ućutka i uvredi.

Povezana vest:  Koliko ste ŠIK? Pokažite nam TRIK!

Pridružila im se i Natalija. Vendi joj je rekla da se sada zbog nje zamalo nije posvadjala sa Ekremom. Natalija je zagrlila Ekrema i zamolila ga da se ne svadja sa Vendi jer ga ona mnogo voli. Ekrem je rekao Vendi da je Boki preko kamere pričao sa njegovom ženom.

Ekrem nije hteo da samelje kafu Vendi. Ona mu je objasnila da to nije lepo od njega i da ne bi trebao da joj se tako sveti. Baki je u tom trenutku ušao u kupatilo i rekao Ekremu da joj kaže da je dvojka. Vendi je razočaralo to što je Baki ljubomoran na nju i Ekrema, što mu je i rekla pritom lupajući na vrata.

Peja je pitao Ekrema šta misli za Acu. Ekremu je bilo žao Ace jer je morao da uči, ali je napomenuo da, iako uči, postoji šansa da napusti Farmu.

Povezana vest:  Nove avanture Malog Šefa samo na kanalu Minimax

Peja je pitao Nataliju da li želi da se i oni posvadjaju kao Ekrem i Vendi, jer sve to što ona radi Ekremu, radi i Natalija njemu. Natalija mu je rekla da frajeri bolje da ćute i budu srećni što imaju devojke. Vendi se nasmejala i podržala Nataliju.

Nataliji je krivo što je Bane nije pohvalio za hleb, a pohvalio je Acu koji je jer je držao drva i radio ukupno tri dana od kada su na Farmi. Bane je rekao da čeka bolji trenutak da pohvali nju.

Ekrem je rekao Vendi da nekada ima jake filozofije pa da od ničega napravi nešto. Obećao je da će, kada postane gazda, njoj davati najteže poslove kao što su kuvanje ručka i pranje sudova. Siguran je da će ga Aca staviti za gazdu ako napusti Farmu. Vendi ga je upozorila da će ga drug možda izdati. Ekrem nije želeo da poveruje u to. Vendi je bila sigurna da će Aca napustiti imanje. Ekrem je rekao da će onda definitivno postati novi gazda i da će ona tada uživati. Pitao je šta bi volela da radi. Ona je odgovorila da želi da kuva i pere sudove. Predložio joj je da ide u štalu, ali je ona rekla da ne bi to želela.

Natalija je prišla Bokiju i pitala ga šta mu je. On joj je ljutito odgovorio da njima ne odgovara ni kada priča ni kada ćuti. Natalija je iznenadjena, pa mu se izvinila što mu se uopšte obratila.

Povezana vest:  Kompanija Canon partner jubileja serije “Grlom u jagode”

Baki je prepričao svoj san u kome je sa tri devojke. Kada se probudio video je Ekrema pored sebe. Peja je pretpostavio da se jako iznervirao kada je umesto tri devojke video Ekrema pored sebe. Natalija je prokomentarisala da je dogadjaj od prethodnog dana sa Vendi, kada je zamalo završio sa njom zajedno u kupatilu, podstakao na takve snove.

Katarina i Jasmina su se šetale po dvorištu i komentarisale kako je Zorana dala štapić Jovani.

Jovana je pričala o prijateljima i prijateljstvu. Zaključila je da ima više muških nego ženskih prijatelja jer su je drugarice uglavnom izdale.

Ognjen je posetio Farmu kako bi jedan farmer, posle duela, napustio farmu. Medjutim, prvo je pročitao pismo koje je stiglo od Zadruge. Boki je izbačen sa Farme jer je ušao na imanje sa tajnim zadatkom da ne radi ništa sve dok mu Zadruga ne kaže da sme. Pošto nije izvršio zadatak, nije imao pravo da se regularno takmiči za glavnu nagradu tako da je odlukom Zadruge izbačen sa Farme. Zatim su farmeri prešli u Arenu kako bi održali duel. U duelu je Jovana pobedila Acu, koji je imao najmanje glasova publike. Aca se pozdravio sa farmerima, a zatim napustio Farmu i krenuo ka studiju u Šimanovcima.