Zagrevanje pred početak najkvalitetnije košarkaške lige na svetu kreće u vikendu pred nama. India, Japan i Kina biće domaćini najboljim NBA ekipama. Turniri u Mumbaju, Tokiju, Šangaju i Šenženu mogli bi da nagoveste u kakvoj formi se nalaze timovi pred početak zvanične sezone koja počinje 23. oktobra.

Toronto brani titulu, međutim teško je zamisliti da će šampionsko prstenje i naredne godine otići put Kanade. Očekuje nas jedna od najuzbudljivijih sezona u poslednjoj deceniji. Gledaoce u regionu čeka mnogo neprospavanih noći ali uživanje u potezima najboljih igrača sveta i nastupima Jokića, Marjanovića, Gudurića, Bogdanovića, Bjelice, Dončića, Šarića, Gudurića i ostalih, vredno je svakog podočnjaka i kašnjena na posao ili školu.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Dnevni zadatak: Uskršnje zeke

Televizija Arena sport u takmičarskoj sezoni NBA lige prenosiće od pet do osam susreta nedeljno. Kada je predsezona u pitanju za sada je obezbeđen prenos šest mečeva.

Prvi je na programu u petak, 5. oktobra na programu Arena sport 1. Sastaju se Indijana i Sakramento u okviru pripremnog turnira u Mumbaju. Početak je zakazan za 15:30 po našem vremenu.

Povezana vest:  Serija “Porodilište - Ujedinjeno Kraljevstvo” kreće na TLC kanalu

Kompletan raspored utakmica predsezone koje će direktno prenositi televizija Arena sport:

Petak, 5.10. Sakramento – Indijana, 15:30, AS1,
Subota, 6.10. Indijana – Sakramento, 15:30, AS1,
Utorak, 8.10. Hjuston – Toronto, 12:00, AS1,
Četvrtak, 10.10. Toronto – Hjuston, 12:00, AS2,
Četvrtak, 10.10. Bruklin – LA Lejkers, 13:30, AS1,
Subota, 12.10. LA Lejkers – Bruklin, 13:30, AS1.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Discovery Channel: Ljudski um

Ko je vaš favorit za osvajanje šampionskog prstena?