ekrem_jevricFARMA 3. SEZONA

 

 

Ekremu preti diskvalifikacija

 

Baki je spremao sebi doručak. Otišao je u kuhinju gde ga je dočekala Eva. Ona mu je pričala kako je strašno to što ne može da glasa za svog favorita, jer je stalno na strani žena. Dodala je da će štapić dati Ekremu, iako se on nije ponašao kao Marijan, koga nije briga za solidarnost. Za Marijana je rekla da ne može da shvati kakav je to farmer kada igra protiv onih sa kojima je proveo dosta vremena. Zamerila je Marijanu jer joj se nije javio kada je prošao pored nje ranije tog jutra. Dodala je da bi ona njemu spremila da jede čak iako su u svađi.

Bakiju je rekla da joj je drago što je pomenuo da se Peja žrtvovao za sve farmere kada je priznao da ima tajni zadatak.

Marijan je rekao Evi da nije trebala da brani Bokija kada se on svađao sa njim. Eva je vikala na Marijana da će uvek radije biti na strani homoseksualaca, a ne na strani ljudi koji nemaju nimalo solidarnsoti u sebi.

Marijan je tvrdio da to što su farmeri odbili zadatak nema nikakve veze sa njim. Eva je nastavila pov9išenim tonom rekavši mu da je on kriv što nije stao na njihovu stranu. Poručila mu je da je ne zove histeričnom babom jer je ona Eva Ras. Marijan joj je obećao da će je tužiti. Rekao je da su sami krivi za trenutnu situaciju na Farmi i da on nema nikakve veze s tim. Eva je uporedila Marijana sa Hitlerom. Marijan joj je rekao da ga ne upoređuje sa njim.Eva je posle prepirke otišla u kuhinju, međutim, Vendi se pridružila Marijanu u dnevnoj sobi. Rekla mu je da je mutan i da ne može tako da se ponaša. Maijan je počeo da se prepire i sa Vendi. Rekao joj je da mu ne priča o tome šta je rad i moral.

Povezana vest:  PREMIJERA na kanalu E! - Ashlee Simpson i Evan Ross (sin Diane Ross) - „ASHLEE+EVAN”

Baki i Eva su razgovarali o njenoj svađi sa Marijanom u dnevnoj sobi. Baki je smirivao Evu. Rekao joj je da nema razloga da se nervira oko takvih stvari jer je Marijan takav kakav je, i da ni on sam nije znao da će ući u finale. Eva je rekla kako je našla šest zrna kafe, da ih je samlela samo za sebe i da nije mogla da veruje da je to uradila, da je sakrila nešto od drugih. Kafu nije skuvala jer nije mogla sama da je pije. Ona je zaključila kako su se ona i Marijan od samog ulaska na Farmu svađali, ali da je on postao gori kada su bili suočeni da jedno drugom kažu šta misle.

Farmerima je stiglo pismo od Zadruge. Jasmina je okupila farmere kako bi ga pročitala. Zadruga im je u pismu poželela dobro jutro i obavestila ih da će uskoro dobiti nove informacije.
Bane i Marijan su čistili iza štale. Marijan je spomenuo da su ga farmeri ponovo napali zbog kazne. Banetu je rekao da ga je Eva čak optužila da je on za nju rekao da je histerična baba. Bane je rekao da je on, a ne Marijan, to rekao.

Povezana vest:  SERIJA ’ZEJNEP’ USKORO NA PINKU! Neverovatna ljubavna priča zasnovana na istinitim događajima ostaviće vas bez daha!

Jasmina i Katarina su čistile sneg kod WC-a. Komentarisale su kako je nemoguće očistiti sav sneg. Jasmina je predložila da improvizuju.

Stiglo je drugo pismo od Zadruge. U pismu je naređeno da Jovana rasporedi poslove farmerima kako bi kuća u što kraćem roku zablistala. Muškarci su tresli posteljinu dok su žene brisale podove i prašinu.

Vendi i Ekrem su sedeli za stolom. Vendi mu je rekla da brzo popije čaj, pa da ide da radi sa ostalima, a zatim je i sama otišla da radi. Sa Ekremom su ostale Eva i Jovana. Eva je spremala ručak, a Ekrem se grejao pored šporeta. Ekrem je pitao Jovanu da on oriba patos, ali mu je Jovana rekla da može da pomogne Vendi jer ona svoj deo može i sama.

Farmeri su dobili još jedno pismo o izbacivanju alkohola iz kuće. To je razočaralo Ekrema.

Stiglo je pismo od Zadruge u kome je rečeno farmerima da spreme ručak i da se svi okupe kako bi jeli.

Ekrem je zaspao u dnevnoj sobi što je, po kazni, zabranjeno farmerima. Ekrem je dobio pismo od Zadruge u kome mu je zaprećeno diskvalifikacijom zbog kršenja pravila. On je pismo prokomentarisao rečima da ga nije briga zbog diskvalifikacije jer će u bilo kom slučaju pobediti.

Povezana vest:  SURVIVOR VIP, Nikoliju posetio psihijatar zbog depresije, Knez sve nervira u Bahandiju, najviše Gocu Tržan, Biljana Cincarević izbačena!

U sledećem pismo je farmerima rečeno da je potrebno zalepiti traku oko prozora kako u kuću ne bi ulazio hladan vazduh.

Natalija je mislila da su protekla dva dana bila dovoljna kazna za njih. Bata je zaključio da su se neki pokajali jer nisu hteli da izvrše zadatak. Eva i Natalija su poručile da im nije žao.

Jasmina je predložila kolektivno izvinjenje. Eva je rekla da ne može da se izvinjava nikome za svoju bolest.

Baki je zatražio reč, pa je pitao Jasminu zašto je prvo odbila zadatak pa je posle želela da se izvini. On je rekao da se neće izvinjavati. Objasnio je da je u celoj priči najbitniji stav. Prebacio je temu razgovora na Marijana za koga je rekao da nije imao stav kada se pozdravio sa Bokijem prilikom Bokijevog izlaska. Rekao je da i Marijan treba da se izvini.

Vendi je rekla da bi farmeri svakako bili kažnjeni, ali da to nije poenta, već u tome da su oni izdani od strane gazude. Marijana je poredila sa Hitlerom (što ga je uvredilo). Vendi je pozvala Bakija da ga poljubi. On joj je jedva dozvolio. Nastavili su da flertuju. Vendi je povukla Bakija kako bi i on nju poljubio, on je rekao da ne može tek tako kada mu ona kaže, već kada se namesti situacija.