E! Entertainment zatalasaće vodu malene države Roud Ajland sa svojim polučasovnim rijaliti sitkomom Meet the Frasers, u produkciji MGM-ovog Evolution Media, koji će početi premijerno da se prikazuje nedeljom 2020. godine – od 26. januara u 22:00.

Pratićemo par popularan na Roud Ajlendu, 28-godišnjeg vidovitog medijuma Matta Frasera i njegovu devojku, pobednicu izbora za lepotu, 21-godišnju Alexu Papigiotis. Dokumentarna serija će pratiti njihove živote, karijere i njihovu širu, veoma prisutnu, porodicu. Kao par u usponu, ovaj par prepoznaju svi u Krastonu – od zaposlenih u lokalnom italijanskom restoranu do ljudi na poslednjoj stanici Mattove turneje od obale do obale. Što i ne čudi, s obzirom na to da se voze ogromnim džipom sa Mattovim likom i imenom na njemu. Ovaj par se penje ka vrhu, a najveći izazov su im njihovi najbliži koji imaju svoje mišljenje i trude se da ga nametnu. Ako želite da vidite šta vas čeka, posetite: Meet the Frasers.

Članovi ove dinamične porodice od osam članova su:

Povezana vest:  16 nominovanih serija za nagrade Srca Sarajeva za TV serije

Matt Fraser

Matt je energičan i ambiciozan, i poseduje istančan ukus za lepe stvari. Kao vidoviti medijum i autor u usponu koji je u ozbiljnoj romantučnoj vezi, Mattov život je bio vrtoglav u poslednje dve godine. On daje sve od sebe da balansira privatne i profesionalne ciljeve, kao i da izađe na kraj sa porodicom koja se ne snebiva da mu pokaže šta misli o njegovom životu. Gallery Books, partner Simon & Schuster-a, planira da izda knjigu Matta Frasera WHEN HEAVEN CALLS 31. marta 2020. godine.

Alexa Papigiotis

Bivša „Miss Teen Rhode Island“ bacila je oko na titulu „Miss Rhode Island“ i sprema se za drugu po redu trku za tu titulu. Takođe, Alexa je i Mattova asistentkinja i savetnik. Međutim, ona neće dozvoliti da joj se karijera ispreči na putu do lične sreće. Nakon trogodišnje veze sa Mattom, jasnom mu stavlja do znanja  da je spremna za prsten i venčanje.

Povezana vest:  ALEKSANDRA OBRADOVIĆ – POVRATAK NA MALE EKRANE

Maria Fraser

Maria je Mattova mlađa sestra koja je duhovita, cinična i predstavlja glas razuma. Iako je uključena u porodični posao, plaši se duhova i još uvek spava sa upaljenim svetlom.

Angela Fraser

Mattova majka Angela, koja je i sama vidovita, veoma je ponosna na svog sina. Kao Mattov sekretar, jedina zaposlena u sektoru za promocije i glavni zabrinuti roditelj, Angela blisko sarađuje sa njim i stalno prelazi postavljene granice.

Rod Fraser

Mattov otac Rod je mornarički kapetan u penziji i odlikovani bivši protivpožarni činovnik čija su interesovanja dijametralno suprotra od Mattovih. Iako voli svog sina, skeptičan je po pitanju vidovnjaštva i ne želi da gleda Matta kada drži sesije. Rod ima odličan odnos sa Anthony-jem Ciolli-em, Alexa-inim očuhom.

Sharon Ciolli

Alexa-ina mama, Sharon, slaže se da Matt i Alexa moraju što pre da se venčaju i osnuju porodicu. Ona je babica koja se ne suzdržava, ne stidi se da priča o tome kako se prave bebe, zbog čega Alexa često crveni od stida.

Povezana vest:  Svi detalji crvenog tepiha na kanalu E! za Dodelu Oskara 2022

Ava Papigiotis

Ava, Alexa-ina mlađa sestra je perfekcionista. Ona je Alexa-ina podrška i lični trener. Ava joj pomaže sa vežbanjem u teretani kako bi Alexa bila fizički spremna za sledeći izbor za lepoticu.

Anthony Ciolli

Alexa-in i Ava-in očuh Anthony je penzionisani vlasnik noćnog kluba i samoprozvani bivši mafijaš kratkog fitilja i oštrog smisla za humor. Za njega je porodica na prvom mestu, i uvek se odnosnio prema Alexa-i i Ava-i kao sopstvenim kćerkama. Zovu ga „Tony Two Toes“, a ima samo osam nožnih prstiju.

Produkciju Meet the Frasers potpisuje Evolution Media, kompanija MGM-a, a izvršni producenti su Mark Burnett i Barry Poznick iz MGM Television; Douglas Ross, Alex Baskin, Lisa Tucker, Brian McCarthy i Meredith Prunkard. Jill Dictrow je i ko-izvršni producent.