Nova humoristička HBO serija „Avenija 5“ (Avenue 5), sa Hjuom Lorijem u glavnoj ulozi, imaće premijeru 20. januara na HBO GO-u, kao i na HBO kanalu gde će prva epizoda biti prikazana u 21.00h. Serija je smeštena 40 godina u budućnosti, u vreme kada putovanje solarnim sistemom više nije stvar naučne fantastike, već rastući multimilionski biznis.

Tvorac ove komedije o svemirskom turizmu je scenarista i izvršni producent Armando Januči (Potpredsednica). Hju Lori glumi Rajana Klarka, kapetana svemirskog kruzera „Avenija 5“. Uglađen, samouveren, staložen i predusretljiv, Rajan je uvek na visini zadatka. Džoš Gad glumi Hermana Džada, milijardera koji stoji iza „Avenije 5“ i brenda „Džad“, uključujući hotele, fitnes klubove i svemirski turizam. Zak Vuds je Met Spenser, šef službe za klijente. Niki Amuka-Berd glumi Rav Malker, šeficu Džadovog centra za kontrolu misija na Zemlji. Rebeka Front je Karen Keli, rođena predvodnica koja se nezakonito ukrcala na Aveniju 5 koristeći personalizovanu kartu svoje sestre.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Kako je protekao dan pred veliko finale

Svemirski kruzer „Avenija 5“ nudi gostima brojne luksuzne pogodnosti – gurmansko posluženje, spa centar, vidikovce i časove joge. Na početku serije, osmonedeljno putovanje oko Saturna je u toku i sve deluje kao da je u najboljem redu. Ipak, kruzer se iznenada suočava sa tehničkim poteškoćama. Rajan i njegova posada moraju da smire nezadovoljne putnike i pronađu način da izađu na kraj sa neočekivanim okolnostima – iako možda nisu sposobni za to.

Povezana vest:  FARMA 2010, Miloš redovno budi Gagija