paul-bettany-mort-hs-300dpi-1Discovery kanal je najavio da je poznati glumac Pol Betani  odabran na kastingu za ulogu Teda Kačinskog, poznatijeg kao “Unabomber” u dugo očekivanoj seriji “Manifest” ove TV kuće, koja će biti emitovana naredne godine. Betani je široj publici poznat po filmovima kao što su, “Gangster broj 1”,“Priča o vitezu”, “Blistavi Um” “Dogvil“, “Da Vinčijev kod” i drugi.

Povezana vest:  Završeno snimanje treće sezone “Vampirskih dnevnika”!

Serija je rađena u saradnji sa produkcijskim kućama Lionsgate i Trigger Street, iza koje stoje Kevin Spejsi (Kevin Spacey) i Dana Bruneti (Dana Brunetti). Scenarista serije je Endru Sodroski (Andrew Sodroski), a nagrađivani televizijski producent i reditelj Greg Jajtejns (Greg Yaitanes) će biti izvršni producent i reditelj serije. Džon Goldvin (John Goldwyn) je izvršni producent ispred kompanije Discovery.

Povezana vest:  Premijera druge sezone serije "Velika" 20. novembra na HBO GO-u

Serija “Manifest” će prikazati kako je FBI uhvatio Teda Kačinskog, jednog od najozloglašenijih kriminalnih umova na svetu. Poseban fokus biće stavljen na aktivnosti detektiva Džima Ficdžeralda (Jim Fitzgerald) koji je svojim radikalnim i novim metodama prikupljao obaveštajne podatke u vezi sa ovim slučajem. Sam Džim Ficdžerald učestvuje kao stručni konsultant na ovom projektu.

Povezana vest:  Opra Vinfri: Osećam kao da ne doprinosim svom TV-kanalu