Zona_i_Nikola

Koliko ste ŠIK? Pokažite nam TRIK!

Serijal Šik trik UŠĆE Shopping Centra, nakon veoma uspešne prve sezone, od danas je ušao u svoju drugu sezonu. Svake subote u 5 minuta do 9, u Jutarnjem programu na PINK televiziji, gledaoce očekuju nove teme, nova pitanja, nove situacije koje traže stilske odgovore i naravno hitovi kolekcija proleće-leto.

Uz novi set saveta i trikova, za samo 5 minuta, rešavaju se najrazličitiji stilski problemi. Medijski partner i ove sezone je Attica Media čiji će stilisti Zona Jeremić i Nikola Bošnjaković novim stilskim trikovima ponovo inspirisati gledaoce i čitaoce.

Povezana vest:  DVOR 2011, Red zadataka, red zabave, red svađa

Pred emitovanje svake epizode, stilisti, gosti epizoda i predstavnici UŠĆE shopping centra gostovaće u Jutarnjem programu kod Minje i Vlade na televiziji PINK, gde će imati priliku da najave akcije koje se dešavaju u UŠĆE shopping Centru.

Posetioci UŠĆA će imati mogućnost da se slikaju kao zvezde na ružičastom Šik trik tepihu i postave svoju fotografiju na Facebook Fan strani UŠĆE Shopping Centra. To će im pružiti jedinstvenu priliku da se pojave u serijalu Šik trik.

Povezana vest:  DVOR 2011, Ukradena kruna

SVA agencija, kao kreativni tvorac emisije Šik trik i Entitet, kao produkcijska kuća dokazuju da stil nije samo odeća, niti njena cena. Stil je način kako nešto nosite i šta time poručujete. Ali kako da znamo šta je šik, a šta ne? Lakše nego što mislite. Od subote, 19. marta, u emisiji Šik trik nalaze se rešenja svih mogućih modnih i stilskih nedoumica.

Povezana vest:  U junu počinje i reality 'The Glee Project', pobednik dobija ulogu u seriji

Svake subote u Jutarnjem programu na PINK televiziji u 5 minuta do 9.