Druga sezona serije „Šaljivdžija“ (Kidding) sa Džimom Kerijem u glavnoj ulozi imaće premijeru 10. februara na HBO GO-u, kada će prve dve epizode biti dostupne. Svakog ponedeljka će u HBO GO ponudu dolaziti po dve nove epizode, a premijera na HBO 3 kanalu biće 16. marta u 20.00h.

Džim Keri glumi Džefa, odnosno g. Piklsa, legendu dečjih televizijskih emisija. Kad njegova porodica počne da pati, Džef shvata da ga nijedna bajka, basna ili lutka neće izvući iz te krize.

Povezana vest:  Razvela se Elizabet Mos

Druga sezona se nastavlja tamo gde se završila prva, kad je omiljena emisija g. Pikls prvi put posle 30 godina skinuta s programa. Džef Pikls mora naći način da komunicira sa mnogobrojnim obožavaocima kojima je i dalje potreban. Stvara novi i kontroverzni način razgovora sa decom širom sveta i nailazi na netrpeljivost prvi put u svojoj karijeri. Dok Džef krstari najkomplikovanijim sivim moralnim zonama svog života, on otkriva novu stranu sebe u ovoj sezoni punoj muzike, magije, lutaka i zanosa.

Povezana vest:  POČINJE SUMMER FESTIVAL REPORT - MTV ULTIMATIVNI LETNJI VODIČ KROZ FESTIVALE

Pored Džima Kerija, koji je za ovu ulogu bio nominovan za Zlatnog globusa, u seriji glume i Frenk Langela, Ketrin Kiner, Džudi Grir, Kol Alen, Džulijet Moris i Džastin Kirk. Džim Keri je istovremeno jedan od izvršnih producenata, uz Dejva Holstina, Mišela Gondrija, Majkla Agilara, Roberta Benabiba, Rafija Adlana, Džejsona Bejtmana i Džima Garaventea.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Discovery Channel: Zaboravljena vozila

Sve epizode prve sezone serije „Šaljivdžija“ možete gledati odmah putem HBO GO-a.