Bez obzira na to što ni vi, ni vaš partner ne obeležavate Dan zaljubljenih, ako ste zaista zaljubljeni, znate da bi ipak trebalo učiniti nešto lepo za 14. februar. Ukoliko niste najromantičniji tip i ne verujete u ruže i bombonjeru kao simbolične predstavnike vaših osećanja, imamo predlog kako da jednostavno i mirno, a opet upečatljivo, proslavite svoju ljubav – u udobnosti svog doma.

Naime, filmsko veče predstavlja odličnu priliku za opuštanje i uživanje u društvu voljene osobe. Kako bi doživljaj bio malo kompleksniji, jer ipak je veče specijalno, doprinesite lepom raspoloženju prigušenim svetlom i mirišljavim svećama, obezbedite se velikom količinom kokica i kvalitetnog vina i ušuškajte se u najmekše ćebe.

Povezana vest:  SRPSKI TOP MODEL, Dejana napustila šou „Srpski top model“

Možda najizazovnije pitanje jeste koje filmove izabrati, a ne pogrešiti. Filmovi koje ste već gledali nisu opcija ovog puta, ali opet, svaka nova opcija predstavlja potencijalno razočaranje. S obzirom na to da je reč o ključnom elementu večeri koji može odrediti celokupnu atmosferu, Box je spremio sjajan program!

Veče započnite uz film „Scenarista ljubavi“ od 19:15 na kanalu FilmBox Extra. Pisac koji je za svoje delo dobio i Oskara, napušta Holivud kako bi na koledžu na Istočnoj obali predavao pisanje scenarija. Tamo se, međutim, zaljubljuje u samohranu majku koja pohađa njegove časove.

Povezana vest:  Šta to dovodi praznično raspoloženje do vrha?

Nakon ovog filma, uživajte u romantičnoj komediji „Svi putevi vode u Rim“ koja će se emitovati na kanalu FilmBox Premium od 21:00. Megi, samohrana majka iz Njujorka, kreće put Italije sa svojom buntovnom ćerkom, kako bi provele kvalitetno zajedničko vreme. Međutim, kada njena ćerka ukrade automobil Meginog bivšeg dečka, zgodnog Luka, njih dvoje se prisećaju starih emocija i dozvoljavaju sebi razvijanje međusobnog razumevanja, pa i ljubavi.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Na farmi svađe, rasprave i ogovarnja ne prestaju

Za sam kraj večeri, od 23:00 pogledajte film „Hladna Planina“ na kanalu FilmBox Plus. Ova ekranizacija romana Č. Frejzera o dvoje zaljubljenih koje rastavlja građanski rat, prava je romansa. Tokom Američkog građanskog rata, ranjeni vojnik kreće u opasno putovanje kući, na Hladnu Planinu u Severnoj Karolini, kako bi se ponovo ujedinio sa svojom dragom.

Dozvolite sebi veče u kojem ćete moći maksimalno da se opustite sa svojom voljenom osobom, van ideje da se 14. februara nešto obeležava. Sve dok ima ljubavi, nije važno koji je dan!