Kviz „Potera“ vraća se na male ekrane večeras od 21h na kanalu RTS1. Tragači Milica Jokanović, Žarko Stevanović i Milorad Milinković će i u osmoj sezoni domaćeg najdugovečnijeg nedeljnog kviza pokušati da stignu neke od najuspešnijih, najmlađih i najsimpatičnijih takmičara do sada.

Takmičarski tim će do nagrade u borbi protiv brzine i znanja nemilosrdnih Tragača predvoditi voditelj Jovan Memedović. U sezoni koja je pred nama oboreno je nekoliko rekorda, od kojih je najznačajniji osvajanje rekordne nagradne sume.

Povezana vest:  Hali Beri i Pol Rad u Simpsonovima

„Veoma se radujem početku emitovanja osme sezone Potere koji je naša publika prepoznala kao jedan od omiljenih kvizova, što je i naša najveća motivacija da svaka naredna sezona bude bolja. Bio je izazov raditi pripreme i snimati tokom specifičnih okolnosti u kojima smo se našli zbog COVID-a 19, i upravo zbog toga želim da se zahvalim najpre takmičarima na poverenju, a potom i Tragačima, voditelju Jovanu Memedoviću, kao i celom timu RTS-a i Adrenalina na trudu, hrabrosti i požrtvovanju,“ rekla je Tea Korolija, direktorka Adrenalina.

Povezana vest:  Premijera na na TLC kanalu - Neveste sa oblinama