Tokom uskršnjih praznika, Minimax je za svoje verne gledaoce pripremio program sa omiljenim junacima! Uživajte u avanturama Petsona i Findusa, Balta i naravno Barbi. Takođe, tokom aprila vas očekuju nove epizode sada već dobro poznatih serija “Mali Šef: Nazad na posao” kao i “Gde je Valdo?”.

Farmer Petson živi na svojoj maloj farmi, obrađuje zemlju i brine se o svojim životinjama. Njegov najverniji prijatelj među svim životinjama je mačak Findus koji pričinjava veliko zadovoljstvo Petsonu i sa kojim on prolazi kroz mnoštvo avantura. Findus, naravno, svojim nestašlucima stvara mnogo nevolja dobrom farmeru. Avanture prijatelja Petsona i Findusa pogledajte 18.aprila u 14.30h samo na kanalu Minimax!

Povezana vest:  Terens Hauard u seriji Zakon i red: Los Anđeles

Polu-vuk, polu-haski po imenu Balto dobija šansu da postane heroj kada epidemija difterije preti da zarazi decu u Noumu na Aljasci u zimu 1925. On predvodi grupu pasa na putovanju dugom 600 milja kroz aljasku divljinu kako bi doneli medicinske potrepštine. Ovaj crtani film baziran na istinitoj priči, koja je insprisala Iditarod trku pasa saoničara, pogledajte na Minimaxu 19.aprila u 15.30h.

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC: Povratak Hani Bu Bu

Barbi Drimtopija je potpuno novi magični, zamišljeni svet   koji je osmislila Čelsi, Barbina najmlađa sestra. Plivaj zajedno sa Barbi i prelepim sirenama kroz dugine reke i leti sa vilama kroz oblake od šećerne vune u “Barbie Dreamtopia- festival zabave” epizodi, 20.aprila u 16h. A zatim, u 16.50h pogledaj “Barbi čaroliju delfina”. U ovoj zabavnoj podvodnoj avanturi, Barbie i njene sestre posećuju Kena na njegovom letnjem poslu gde radi na istraživanju koralnog grebena i delfina. I na kraju, čekaju te Barbie Dreamhouse Advetures- avanture sa Barbi I porodicom u njihovoj kući iz snova, u 17.55h samo na Minimax kanalu.

Povezana vest:  Džon Ham režira prvu epizodu nove sezone Ljudi sa Menhetna