sukob_ekrem_vendi_18.12FARMA 3. SEZONA

 

Ekrem priznao Vendi da se zaljubio u nju

 

Eva je pričala Bakiju i Peji svoj san da ostane do samog kraja na Farmi. Peja je pretpostavio da je to zbog nagrade. Ona je odgovorila da nije toliko zagrejana za to i da ne može da utiče, ali bi volela da ima taj novac.

Zatim je ćaskala sa Ekremom o tome kako je želela da ga pripremi za njegov mogući odlazak u štalu. Ona je zaključila da se Ekrem već navikao na to, kao i na miševe. On je opsovao, i prokomentarisao kako u štali nije video nijednog miša. Eva je predložila Peji da skupi hrabrost i da se prijavi za slugu.

Eva i Vnedi su u kuhinji. Vendi joj je rekla da je Peja pristao. Eva je rekla Bakiju da su odlučili i da njoj ne pada napamet da uči. Eva je rekla Ekremu da ne brine, i da je Peja Bakijev dobar drug.

U dnevnoj sobi je Vendi rekla Peji da je Evina izričita želja da sa njim bude sluga. Eva je rekla da je to da bi se osećala potpuno zaštićeno. Peja se našalio i rekao da on kao Ekrem nikada ne bi dozvolio da njegovu devojku neko polije vodom.

Eva je obećala Bakiju da ako je stavi za slugu, ona se neće svađati cele nedelje. Rekla je i da jedva čeka štapiće, jer želi da vidi ko ima hrabrosti da joj ih da. Eva je rekla i da je Peja najomiljeniji, a ona najomraženija i da ona kao dramaturg zna da je to dobro za kraj.

Povezana vest:  ISU Grand Prix u Kanadi - Uživo na Eurosportu

Eva je rekla Peji da će on štapić dobiti samo od Vendi pošto je ona njena prijateljica. Molila ga je da se žrtvuje za šou. On je mislio da se dovoljno žrtvovao. Eva je mislila da mu je to odličan put do pobede. Za njih dvoje je rekao da su od početka na Farmi i da su čas distancirani, čas bliski. Peji se svidelo kako je to rekla. On je obećao da će se javiti za slugu prilikom izbora.

Baki je rekao farmerima da je već odlučio ko će biti sluga. Peja se nasmejao na to. Eva ga je zamolila da razmisli još jednom. Podsetila ga je da je hteo mirnu nedelju, a ako njih dvoje budu sluge, sigurno neće biti tenzije. Baki se ispravio i rekao da ipak nije odlučio i da ga ne interesuje, i da jedino želi kući.

Zamerio je Evi jer potencira tu priču. On je pretpostavio da bi mogao biti kažnjen ako o tome priča. Ona se pravila da nije znala da on sme unapred da kaže ko će biti sluga, i da on zbog toga može biti kažnjen.

Katarina je pitala Ekrema zašto je ljut na Acu. Odgovorio je da je to zbog toga što ga nije stavio za gazdu. Katarina mu je rekla da ni ona, kada je izlazila napolje, nije stavila Jasminu za slugu iako su svi znali da joj je najbolja prijateljica. Rekla mu je i da Aca siugrno nije znao da će on biti sluga.

Povezana vest:  Premijera novog serijala "KRALJICA LAVOVA" na Animal Planetu

Baki je sazva sastanak na kome je podelio zaduženja. Jedino Marijan nije prisustvovao zadatku, on je bio u štali.

Katarina je pretpostavila da su Bane i ona sluge. Prokomentarisala je kako je nije briga za to. Vendi je hrabrila da uči kada ode u izolaciju. Podsetila je da je bila bolja i od Paroškog u znaju o poljoprivredi.

Eva je primetila da se Ekrem unervozio zbog izbora sluga. Vendi joj je rekla da je teško podneo prethodnu nedelju i da ne bi mogao opet. Eva je za njega rekla da je iskren čovek koji zaslužuje prvu nagradu. Eva je opet pričala o tome kako će farmeri morati da biraju između najomiljenijeg i najomrazenijeg i da je jedva čekala da vidi ko će joj dati štapiće.

Zorana je šetala magare. Pridružile su joj se Jovana, a ubrzo Bata i Limeni. Ogovarali su Evu. Zorana je pričala o svim konfliktima koje je imala sa njom. Posumnjala je da Eva ima ozbiljan problem. Složili su se da Eva izigrava žrtvu, da je kontradiktorna, da je jaka kada se svađa, a da stalno traži izgovor u trenutnom zdravstvenom stanju.

Marijan, Katarina, Jasmina i Bane su ćaskali u dvorištu. Komentarisali su kako su dobili malo kafe. Marijan je predložio da farmere kazne tako što će im dati tri kilograma sveže kafe da samelju.

Povezana vest:  Džejms Bond je Srbin

Ognjen je pitao Bakija koga želi da izabere za slugu. Eva je ustala i svojevoljno se prijavila. Baki joj je odgovorio da on ne može nju da stavi za slugu. Ona ga je molila da je izabere za slugu, što je Baki kasnije i učinio. Njega je to rastužilo pa je počeo da plače. Bane se prijavio da bude muški sluga.

Posle izbora sluga, svi su otišli do spavaće sobe da bi odigrali igru istine.

Ove nedelje gosti na Farmi su bili Lepa Lukić, Jelena Stožinić, Cobe i Boki 13. Jelena i Boki su odmah ušli u kuću što je neke obradovalo, a neke ne. Lepa je počela pesmu iz ostave, na šta su farmeri reagovali zbunjeno. Posle kraće potrage za Lepom, Jovana je pronašla u ostavi.

Ekrem i Baki su ćaskali. Baki je rekao Ekremu da više nije isti jer se zaljubio. Ekrem se raspitivao da li Vendi ima muža, ali je rekao da sa njom ipak ne može ništa da bude. Baki mu je odgovorio da ga je ona uništila, da se više ne sređuje i da ne pravi onu frizuru iz spotova.

Po završetku žurke Ekrem i Vendi su otišli u spavaću sobu. Ekrem je Vendi masirao i ljubio stopala i ruke. Pošto je završio sa masažom, Ekrem je ušuškao Vendi i spomenuo joj da sutra ignoriše Proku kada bude budio farmere. Na kraju večeri je Ekrem rekao Vendi da se zaljubio u nju, ali da više voli Igbalu.