Zbog novonastale situacije svi više vremena provodimo kod kuće, a većina se ovih dana pita koji film ponovo da pogleda, tražeći inspiraciju na raznim portalima i stranicama. Ne morate više da tragate, AMC je za vas osmislio bogat filmski program za aprilske večeri petkom i subotom. Petak je rezervisan za komedije, a subota za čuvene filmove Matt Damona, vaše je samo da se smestite u fotelju i prepustite omiljenom filmskom kanalu.

Prva preporuka je film Starsky & Hutch (2004) –  Dvojica policajaca detektiva Ken „Hutch“ i Dave Starsky rešavaju najteže slučajeve koje im dodjeljuje njihov šef, kapetan Dobey, oslanjajući se na uličnog doušnika Huggy Beara (Dogg). Bay City, 1970-e. Policijskim detektivima Davidu Starskom (B. Stiller) i Kenu Hutchinsonu (O. Wilson) u poslednje vreme i ne ide baš najbolje. Kada ih njihov zapovednik spaja da rade zajedno, počinju nevolje, a koje to- pogledajte 3. aprila u 20.20h na kanalu AMC.

 The Animal (2001) – Marvin (Rob Schneider) je nesrećni policijski činovnik koji sanja kako će jednog dana postati pravi policajac. Kada Marvin igrom slučaja ostane sam u kancelariji u trenutku kada stigne poziv za pomoć, on odmah pojuri na mesto događaja – i doživi saobraćajnu nesreću! Šta će se dalje dešavati pogledajte 10.aprila u 20.40h na kanalu AMC.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Borko napustio farmu. Katarina se vratila u kuću

 Anger Management (2003) – Nakon što se ono što je počelo kao sitni nesporazum u avionu potpuno koji se potpuno otme kontroli, plašljivi poslovni čovek Dave Buznik (A. Sandler) dobija nalog od suda za odlazak na terapiju kojoj je cilj kontroliranje besa, a koju vodi specijalisa na tom polju, dr. Budi Ridel (J. Nicholson). Kada Budi počne svoje agresivno lečenje tako što se useli u Daveov stan, Dave se polako počinje pretvarati iz pitomog u potpuno neobuzdanog čoveka! Nastavak dešavanja ove komedije otkrijte na AMC kanalu 17.aprila u 20.20h.

 Daddy Day Care (2003) – Čarli i Fil su toliko zauzeti poslom da propuštaju radosti očinskih obaveza prema svojim sinovima kod kuće. Kada njih dvojica dobiju otkaz, nema više novca za skupe privatne vrtiće i oni ostaju kod kuće da ih čuvaju. Tada im pada na pamet luda ideja – otvoriće tatino obdanište! Ovu nezaboravnu komediju pogledajte 24.aprila u 20.30h na AMC kanalu.

The Talented Mr. Ripley (1999) – Tom Ripli je mladić skromnog porekla koji se sticajem okolnosti upoznaje sa Herbertom Grinlifom, vlasnikom brodogradilišta. Ripli se lažno predstavlja kao kolega sa Prinstona Hrebretovog sina, Dikija, koji vreme provodi uživajući u prelepoj i sunčanoj Italiji. Herbert želi svog sina da vrati u Njujork, pa nudi Ripliju novac da ode u Evropu i ubedi  Dikija da se vrati kući. Za Riplija je to prilika koja se ne propušta. Diki je oduševljen svojim novim poznanikom i ne sumnja u opasne namere gospodina Riplija. Šta će se dalje dešavati sa glavnim junacima otkrijte 4. aprila u 19.45h, na kanalu AMC!

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC kanalu: Pacijenti sa neobičnim zdravstvenim problemima

Good Will Hunting (1997) – Will Hunting (Matt Damon) je buntovni mladić koji ima izrazito visok koeficijent inteligencije, pa umesto da studira na prestižnom fakultetu on tamo radi kao domar. Kad profesor matematike (Stellan Skarsgard) postavi svojim studentima matematički zadatak, Will ga anonimno reši, ali njegov talenat ubrzo otkriva profesor koji mu ponudi ultimatum – ukoliko želi da izbegne zatvor moraće da ide kod njega na časove matematike, ali i kod  psihologa gde bi trebalo da smiri svoj buntovni temperament. Pogledajte ovaj čuveni film na svom omiljenom filmskom kanalu, 11. aprila u 19.55h.

The Brothers Grimm (2005) – Braća Jacob i Wilhelm su u ovoj, amerikanizovanoj verziji dva prevaranta koji putuju Francuskom i ubijaju lažne demone, obavljaju lažna dela egzorcizma u zamenu za novac. Međutim, kada se dogodi nekoliko tajanstvenih ubistava u šumama između Nemačke i Francuske, vlada ih, poznajući njihovu reputaciju, natera da se time pozabave. Braća moraju da otkriju šta se događa i da se pobrinu za to pre novih žrtava ili vlastitog odlaska pod giljotinu…Ovu neverovatnu komediju pogledajte 18. aprila u 20.05h, na AMC kanalu.

Povezana vest:  Brojne premijere i nove sezone tv serija ove jeseni i zime

The Good Shepherd (2006) – Edvard Vislon (Matt Damon) je student na prestižnom američkom fakultetu Jejlu, i pripadnik moćne tajne organizacije „Skull and Bones“. Zahvaljujući svom visokom moralu i osećaju za čast biće primljen u novu tajnu vladinu organizaciju – CIA. Kao jedan od osnivača CIA, Vilson radi u srcu organizacije u kojoj su oprez i lukavstvo osnova, a ništa se ne uzima zdravo za gotovo. Okružen paranojom zbog hladnog rata, Edvardov naivni idealizam polako nestaje, a u njemu raste sumnja u sve što ga okružuje. Njegova besprekorna odanost zemlji ima sve veću cenu. Čak ni sve veća zabrinutost supruge Margaret (Angelina Jolie) i voljenog sina, neće ga skrenuti s puta koji će ga naterati da zbog posvećenosti poslu žrtvuje sve. Ovaj uzbudljiv film pogledajte na kanalu AMC, 25. aprila u 19.15h!

 

Za više informacija posetite:

http://www.amctvce.com

https://www.facebook.com/amctvrs