happynewyearseveRTS-ov novogodišnji program bez sjaja i glamura

 

Radio-televizija Srbije (RTS) saopštila je danas da će njen Novogodišnji program trajati od 25. decembra do 13. jnuara iduće godine, i da će biti u skladu „sa opštom situacijom u zemlji, bez previše sjaja i glamura“.

-Glavni akcenti su Božić za građane katoločke veroispovesti, doček Nove godine i prvi dan 2011. godine, pa sve do pravoslavnog Božića. U nameri da se svi građani Srbije zasluženo opuste uz RTS tokom praznika, omogućeni su sati obrazovnog, filmskog, dramskog i serijskog, dečijeg…programa – saopštio je RTS.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Mila otrovnu strelu namenila Bojani, Horvat zabrinut za Draganu, zanimljiv nedeljni zadatak

Kako je najavljeno, RTS program 31. decembra počinje prazničnim „Jutarnjim programom“, a kasnije sledi i „Beogradska hronika“ koja nas „vodi kroz gradove u Srbiji u pripremama za najdužu noć i dovodi pred Dom Narodne skupštine u Beogradu gde se organizovano čeka Nova godina“.

U novogodišnjoj emisiji „Bunt“ predstaviće se najbolji rok bendovi, uz koncert „Parnog valjka“ u Beogradskoj areni, a RTS u najluđoj noći najavljuje i gostovanje folk pevača Miroslava Ilića, Svetlane Ražnatović, Dragane Mirković, Šabana Šauliša, Seke Aleksić i dsrugih.

Povezana vest:  Uživo na kanalu TLC – venčanje princa Vilijama i Kejt Midlton

-Igrače velikog novogodišnjeg ‘Binga’ očekuju brojne atraktivne nagrade, a najsrećniji među njima će osvojiti stan i automobil marke golf – kaže se u saopštenju.

Kako je najavljeno, biće emitovana specijalna izdanja emisija „Šarenica“, „Oko“ magazina, „Sasvim prirodno“, „Slagalice“, kao i „Balkanske ulice“.

U minijaturama „Novogodišnje čestitike“ učestvuju deca iz različitih zemalja učesnici tradicionalne manifestacije „Radost Evrope“, a najavljeno je da će „tačno u ponoć 31. Decembra građanima Srbije Novu godinu čestitati najmlađi, najslađi i najmuzikalniji ‘zaposleni’ u RTS-u, dečiji hor ‘Kolibri'“.

Povezana vest:  Nova HBO serija "Nemoguće" dolazi na HBO GO i HBO u aprilu