parovi_tv_happyU petak, u 20 sati, na TV Hepi počinju “Parovi” nasjkuplji rijaliti šou kod nas

 

 

Budžet za nagrade pola miliona evra!

 

 

Deset poznatih parova iz našeg društva u petak će ući u velelepnu vilu od 800 kvadrata i narednih 101 dana boriti se za vrednu nagradu!

Oni će – samo uživati!

Srećna televizija rešena je da pokaže gledaocima kako u Srbiji može i da se uživa, ali za to treba da budete deo džet seta!

U kući će se, saznajemo, naći, Srna Lango i Irfan Mensur, Slađa Delibašić i njen dragi, Pedja d boj sa devojkom, Dzimi Barka sa lepsom polovinom, zatim Milica Majtorović, pominju se Vesna radusinović i Milomir Marić, Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović, ali i drugi koji su pristali da potpišu ugovor I private pravila.

Povezana vest:  Premijere na kanalu Discovery Channel: Dajnamo, čudesni mađioničar, Policajci na zadatku i Najboljih pet na svetu

Parove će, jedan po jedan uvoditi u kuću Ana Marković, poznata po svojoj emisiji “Riznica”. Ona će predstavnike domaćeg džet seta upoznatin sa valsnikom kuće, u kojoj će boraviti tri meseca.

– U Srbiji može I da se uživa – saznajemo od izvora bliskog produkciji televizije Hepi. – Gledaoci će videti kako se ponašaju Srbi, u ulogama Karingtonovih iz popularne “Dinastije”. Piće skup šampanjac, uživaće u specijalitetima jela kakva mnogi nisu ni videli. Ali, istorvemeno, pokazaće šta to sve treba da poseduje neko da bi bio deo džet seta.

Povezana vest:  Nikola Kojo, Branka Katić i Voyage snimaju tv seriju "U klinču"

Prema insajderskim informacijema, saznajemo da će vip parovi morati da ispunjavaju zadatke gazde kuće koja im je ostavljena na čuvanje, da vrinu o skupocenom nameštaju, ali i da se baškare u djakuziju, dok kroz staklo gledaju kako napolju pada sneg.

– Kamere će pratiti svaki njihov korak, osim u tuš kabinama i toaletima – saznajemo. – Imaće spremačice, neće sami spremati hranu. Potpuni luksuz. A, gledaoci će svojim glasovima da odluče ko ostaje, a ko se vraća u surovu relanost bez ovog glamura kakav će biti na ekranima.

Zadatke za učesnike, koji će podrazumevati razne zanimljive stvari, direktno iz Pariza zadaće Milan Lane Gutović, vlasnik vile i njegova supruga Vanja Kostić, koji su tamo na bračnom putovanju. Zadaci će biti više nego intersantni, na prvi pogeld činiće se nemogući, ali, videćemo šta je sve u stanju džet set da uradi da bi osvojio vrdnu nagradu.

Povezana vest:  AMC bioskop petkom uveče: Životinjski instinkt (The Animal), 28.5.2021.

Budžet za nagrade je pola miliona evra, nedeljni honorari su laskavi, jer se nije štedelo.

Najviše zabave, naravno, očekuje se od Pedje d Boja I Džimija Barke, jer je poznato u muzičkim krugovimakako su oni izuzetnio duhoviti, uvek veseli i spremni za šalu. Pa, da vidimo ko će više da se svidi publici.