Globalni hit, E! serija Keeping Up with the Kardashians, vraća se sa najnovijom, poslednjom  20. sezonom  28. marta  i biće emitovana nedeljom u 21.00 na E! kanalu.

 Serija o Kardašian-Džener porodici “Keeping Up With the Kardashians” prvi put je prikazana 14. oktobra 2007. na kanalu E! u SAD-u. Ovo će biti 20. i poslednja sezona, a serija je emitovana punih 14 godina.  Usled popularnosti članova porodice i velikog interesovanja javnosti, snimljeno je čak 12 “spin-off” serija sa njenim likovima:  “Kourtney and Khloe Take Miami”, “Kourtney and Kim Take New York” “Kourtney and Kim Take Miami,” “Kourtney and Khloe Take the Hamptons,” “Khloe and Lamar”, “Sex with Brody”, “I Am Cait”, “Dash Dolls”, “Rob & Chyna”, “Revenge Body with Khloe Kardashian”, “Life of Kylie” i “Flip It Like Disick”.

Povezana vest:  „PREŽIVETI BEOGRAD“ I KORONU: Zbog vanrednog stanja, prekinuto snimanje popularne serije do daljnjeg!

U najnovijoj sezoni Kim špijunira Kourtney i Scott Disicka koji su zajedno zaspali, i to prepričava svojim sestrama. A nakon što se Kris Jenner rasplakala dok je govorila filmskoj ekipi da se serija bliži kraju, poznata mama-menadžerka pomalo počinje da se kaje oko te odluke i pita se da li je ispravno odlučila. A u novoj sezoni videće se i da li su se Khloe i NBA igrač Tristan Thompson definitivno pomirili i da li planiraju drugo dete.

Povezana vest:  Emisija "Salon 'POSLEDNJA PRILIKA'" na TLC kanalu