nepristojna ponudaSURVIVOR VIP

 

 

Edin optužio Nikolu da mu je nudio pare, ispale Aleksandra i Bojana

 

VIP robinzoni pošteno su zabiberili plemenski savet! Niko nije očekivao tako dramatičan rasplet određenihh događaja.Lavinu optužbi koju su osuli jedni na druge i razotkrivanje raznih dilova i paktova mnoge su ostavili u čudu. Pucalo se iz najteže artiljerije, a glavni akteri zakulisnih radnji bili su Edin i Nikola.

Sve je počelo Bojaninim napadom na Aleksandru i Andreja koji su je najstrašnije razočarali jer su izdali plemenski dogovor. Bojana kaže da je čula da su Andrej i Aleksandra na prošlom Savetu hteli da glasaju za Nikolu, što oni poriču i traže da manekenka otkrije ko joj je to rekao. Prepucavanja i međusobne optužbe nastavljaju se u nedogled. Andrej priznaje da je razočaran i povređen, jer je tek pre nekoliko dana saznao da su upravo Bojana I Nikola nudili pakt Edinu. Plan je bio da se prvo „otarase“ voditelja, a u sledećoj fazi takmičenja, i Aleksandre.

Nije vredeo ni osmehBojana ne štedi svoje bivše saplemenike tražeći s druge strane i opravdanje za svoju odluku da glasa za Aleksandru. Ona je pre plemenca saopštla Katarini i Jeleni da će glasati za Perovićevu kako bi zadobila njihovo milosrđe i sačuvala sebe. Ni slutila nije koliko je pogrešila. Aleksandra je kategorična: „Bahandi je hteo da razbije Nikolu i Bojanu, i u tome su uspeli. Ne vidim kako smo Andrej i ja tome doprineli“. Bojana čak priznaje mogućnost da joj je neko podmetnuo tu priču i ako je to zaista tako, savršeno je uradio posao, ona mu skida kapu. Na pitanje da li je bila u dilu sa Edinom, Bojana diplomatski odgovara: „Nisam, ja sam bila sa Nikolom, a Nikola se zbližio sa Edinom“.

Reč uzima Nikola koji otvara Pandorinu kutiju. On tvrdi da je Edin taj koji je njemu i Bojani nudio pakt. Edin poriče, a Nikola ga optužuje da laže. Bivši odbojkaš kaže da sve i ako je tako nešto ponudio, to je igrački gest, ali da je bolje da ne pominje šta je Nikola nudio njemu. Kaže da je Nikola previše mlad i da ne želi da mu pravi probleme. Biljana Cincarević ih ućutkuje rečima: „e, ajde da idemo dalje“. I stali iz Velikog veća dobacuju „ćuti Nikola“.  Dok rasprava u Putongu traje, Edin traži od Nikole da prekrije mikrofon rukom, i kaže: „Jesi mi ponudio pare“? Nikola priznaje da su o tome pričali „ovako“, i pita Edina, zar nije on taj koji je prvi započeo razgovor na temu novca.

Povezana vest:  POČINJU PINKOVE ZVEZDICE! Ko će biti u žiriju četvrte sezone vašeg omiljenog dečijeg takmičenja!

Nakon najžučnije rasprave od početka Survivora, usledilo je glasanje.  Aleksandra kaže da ostaje dosledna i da neće glasati za svoje bivše pleme, pa ponovo glasa za Jelenu. Bojana glasa za Aleksandru, a Andrej za Bojanu. Poslednji plemenski savet napuštaju upravo Aleksandra i Bojana. Dok nosi baklju i prilazi Andriji, Perovićeva kaže: „Hvala što ste me još jednom učinili ponosnom da se osetim toliko jakom!“. Pripadnici bivšeg Bahandija likuju, a Andrej ostaje jedini „kasukanac“.

 

Transkript razgovara sa Plemenca

 

Nakon rasprave članova Putonga, pitanja postavlja Veliko veće, Nikola, iznerviran pričom o izdaji u bivšem plemenu Kasuko, počinje s pitanjima koja pokrenuti lavinu optužbi:

 

Nikola: Imam dva pitanja. Kad ostane petoro i kada smo do tada sve borbe izgubili, da li dvoje može da napravi plan i da izbacuje jedno po jedno? U trenutku se pojavljuje moj kolega ovde (pokazuje na Edina) koji je odličan taktičar i predlaže da napravimo plan.

Edin: Ti si to tražio od mene.

Nikola: Nas troje pravimo klan gde bi prva ispala Aleksandra.

Aleksandra: To tek sad čujem, hello, bravo….

Nikola: I pitanje je, d li smo mi izdali pleme ili je to taktika pošto sledeći od nas mora da ispadne, ako bismo izgubili.

Aleksandra: Pošto kupila, toliko prodala. Ja sam u tom trenutku, i dalje verujem Edinu, samo dobila informaciju „napravili smo savez“

Nikola: Savez je već postojao….. Andrej, da li smo te izdali?

Povezana vest:  SURVIVOR 2011, Divna Milovanovic: Spremna za Survivor!

Aleksandra: Ne kažem da ste me izdali ali bio sam neko kome nije ponuđen taj dil da ostane u plemenu i kao neko ko je je slab….što ne mislim tako za sebe. I ne može neko da optužuje da smo Aleksandra i ja hteli da glasamo za tebe.

Nikola: Ne za mene ali je bio dogovor da glasate za Bojanu.

Aleksandra već ludi u tom trenutku: „ajde dogovorite se šta mislite“.

Nikola: Edin je valjda imao pakt i sa vama. To sam čuo od Edina. Ja čestitam svom kolegi jer je napravio odličnu taktiku, i sa vama i sa nama je imao pakt.

Edin konačno želi da kaže nešto povodom cele rasprave u kojoj je on glavni kuvar.

Edin: Netačna je informacija da sam ja njemu (misli na Nikolu) ponudio dil.

Nikola: Jesi

Edin: Ne, nego si ti meni u vodi rekao ‘ ajde brate da se držimo zajedno. On je meni ponudio klan, nebitno. Onda sam ja rekao da ću da glasam za Bojanu, to sam i njima rekao (pokazuje na Andreja i Aleksandru) i oni mogu da posvedoče da ih ja nikada nisam terao da glasaju za Bojanu…..Tako je bilo i na ujedinjenju kad sam pričao sa Gocom i svima, ja sam rekao da ću glasati za Bojanu iz sada mojih razloga ali nikada nisam nikoga nagovarao da glasa za nekoga.

I tada kreće neverovatan obrt:
Nikola:
Da li si napravio klan sa nama?

Edin: Ne.

Nikola: Ne?! Lažeš!

Edin: Nemoj da govoriš da lažem zato što…

Nikola: Čak si razmiljao koga da izbacimo ako izgubimo, Aleksandru ili Andreja…

Edin: Ako sam tako nešto i rekao, bolje da ne pominjem ono što si ti meni ponudio. Je l’ ako sam ja tebi ponudio pakt ili nisam, to je igrački. Ono što si ti meni ponudio, niti je igrački, ni ljudski, a to bolje da ostane između nas.

Povezana vest:  Nastavak serijala “Majstori za kuće na drvetu” na Animal Planet kanalu

Nikola: Ne razumem šta si hteo da kažeš?

Edin: Bolje, veruj mi. Mlad si dečko, ne želim uopšte da bude takvih problema, ti znaš o čemu ja pričam.

Nikola: ‘Ajde bolje reci, ne razumem šta pričaš.

Edin: Bolje da ne kažem, bolje, veruj mi. Na kraju krajeva, ovo je igra.

Biljana pokušava da prekine raspravu izmedju bivših saplemenika: „E, ‘ajde idemo dalje“. Nikola je u čudu. I ostali iz Velikog veća dobacuju: „Ćuti Nikola“.

Na plemencu perje nastavlja da leti na sve strane. Bojana, Aleksandra i Andrej nikako da se sporazumeju, ko je koga i zašto izdao.

I dok traje rasprava, Edin tiho poziva NIkolu: „dođi da ti šapnem, dođi. Pokrij mikrofon. Jesi mi nudio pare?“

Nikola: to smo pričali ovako.

Edin: Je l’ jesi?

Nikola: A je l’ nisi ponudio ti?

Edin: Jesi mi ponudio?

Nikola: Pa, pričali smo….

Edin: Brate, nije igrački, nije igrački….

Za to vreme Bojana moli za pomoć u raspravi. Ubacuje se Katarina koja osipa paljbu po Aleksandri, da je dvoličan igrač, da se prilklanjala Bahandiju i da je htela da glasa za Nikolu.

Nikola ništa od toga ne čuje, usredsređen je na Edina kome govori „ti se brate baviš prljavim stvarima“.

Edin: Ja brate?

Nikola: Ja sam pričao o tvojoj taktici, nemoj zaje*vati.

Edin:Pa samo sam ti rekao „pokrij mikrofon“.

Nikola: Znam, ali kako možeš to da kažeš ovde?

Edin: Pa nisam rekao brate. Jesam rekao?

Nikola: Al’ krenuo si.

Edin: Zato što si krenuo da laješ da lažem, da lažem, moram da te ućutkam.

Pleme Putong u zanosu svoje rasprave i ne obraća pažnju na Nikolu i Edina. Goca ubacuje svoje priče, Aleksandra se brani, Bojana već pomirena sa sudbinom….Voditelj seče buku i otvara glasanje.

Prva ispada Aleksandra, a potom i Bojana.

Kaća, Jelena, Goca, Toni i Marko likuju, a Andrej ostaje poslednji „kasukanac“.

 

SURVIVOR SRBIJA, petak, 24. decembar u 22.00