marjan_24.12FARMA 3. SEZONA

 

Marjan tužan zbog odlaska životinja

 

Eva, Baki i Vendi su razgovarali o ljubavi Baneta i Katarine. Eva je bila ubeđena da je to farsa, kao što je Baki tvrdio. Vendi je zaključila da je to jednostrana ljubav. Baki je objasnio ostalim farmerima da je Bane lukav igrač i da mu je to što ima sa Katarinom samo radi zabave. On je podsetio farmere da je Bane na početku rekao da ga je Baki molio da pokuša nešto sa Katarinom jer mu se svidela. Baki je tada ponudio Katarini da igraju istu igru koju je ona naknadno započela sa Banetom, ali je ona odbila. Baki je prokomentarisao da je Katarina glupa u poređenju sa Jovanom. Vendi se usprotivila takvom stavu, ona je rekla da je Jovana namazana. Eva je ušla u raspravu sa Vendi. Molila je da prekine priču jer, kako je rekla, nije majmun i nikada neće poverovati u takozvanu ljubav između Baneta i Katarine.

Povezana vest:  Serija "DVOSTRUKI ŽIVOT" od 22. decembra svakog petka samo na AXN Adriji

Vendi je ubedila Bakija da se Jovana zaljubila u njega. Rekla je da se šminka samo zbog Bakija i da to sve izluđuje Batu, koji se non stop vrti i puši cigarete upravo iz razloga što je zaljubljen u nju. Baki nije želeo da poveruje u tu priču. Vendi mu je govorila kako je glup jer se nervira zbog gluposti.

U kuhinji je započela rasprava oko čaja. Eva je rekla Ekremu da nema čaja, a zatim je Limeni rekao da je čaj tu još od poslednje pijace. Ekrem se naljutio jer mu Eva nije dala čaj, već je mislio da ga je namerno sakrila. Baki je ušao u kuhinju i ušao u raspravu sa Vendi i Ekremom jer su vikali na Evu.

Eva je mislila da je neko podmetnuo čaj, opsovala je Ekrema jer nije verovala kako mu je palo napamet da ona može da sakrije čaj. Baki je rekao Evi da do kraja njegovog gazdovanja ne sme primati naređenja od Ekrema, niti mu sme kuvati kafu i čaj. On je odluku opravao time što Ekrem ima Vendi koja će mu skuvati čaj.

Povezana vest:  Definitivni kraj "Fojlovog rata"

Vendi je prepričavala Katarini kako su se posvađali Baki, Eva i ona. Ona je objasnila kako je Eva bila uvređena jer je Vendi rekla za njih da su oni Romeo i Julija. Eva je rekla da tu nema Romea i Julije i da se oni ne vole. Vendi je tvrdila kako tu samo ima Julije, jer je Katarina jedina zaljubljena u toj vezi. Ona je objasnila kako se tu ubacio i Baki i da je rekao kako zna kakav je Bane i da je on od njihove veze želeo da bude kao u drugom rijalitiju.

Povezana vest:  Rej Romano i Džejms Spejder gosti serije Ured

Katarina je prokomentarisala kako joj je Eva rekla da je njihova veza lepa, ali da je njihova veza farsa. Za nju je rekla da misli kako hoće.

Baki i Vendi su bili u špajzu. Vendi mu je pričala kako je Eva ljuta na nju jer je on gasirao. Molila je Bakija da kaže Evi kako je ona tužna i kako je mnogo voli. Baki joj je odgovorio da ne želi on da je pravda, i da sama rešava probleme ako ih je sama napravila.

Farmu su napustile i poslednje životinje. Guske, patke, ovce i magare Oki. Marijan je bio utučen zbog odlaska životinja sa Farme, i niko od farmera nije uspeo da ga oraspoloži.

Marijan je rekao kako je čuo da je Ekrem pohvalio Vendi da je probisvetna, ali da se on ne bi složio sa tim. Mislio je da je Ekrem upotrebio pogrešnu reč.