Dragi mali gledaoci Minimax dečijeg kanala, udobno se smestite  ispred  televizijskih ekrana, uzmite omiljenu  grickalicu i pripremite se za veliko iznenađenje! U septembru  vas očekuju premijera nove sezone crtaća “Pustolovine sa braćom Kret”.   Tokom svake od novih 18 epizoda,  kao i 2 specijalne epizode, Braća Kret putuju u drugi deo sveta i upoznaju nove životinje. Kris je  praktičan, jednostavan  i tehnološki obučen, a omiljena aktivnost mu je da osmisli plan akcije. Takođe, on zna  sve o životinjama i njihovim karakteristikama  iz enciklopedija. Martin je entuzijasta i uvek ima neke nove i zanimljive ideje. Veoma je zanimljiv i sve voli da posmatra iz perspektive životinja. Braća Kret su potpuno različita ali kada  aktiviraju svoja moćna odela i krenu u spašavanje svojih životinjskih prijatelja- onda čine savršen tim   za nezaboravne  avanture!

Povezana vest:  RTS-ov novogodišnji program bez sjaja i glamura

Pridružite ce avanturama Krisa i Martina Kreta dok se susreću sa neverovatnim divljim životinjama, kombinujući naučno obrazovanje sa zabavom i avanturom, putujući do životinjskih staništa širom sveta. Svaka avantura istražuje život životinja i prikazuje do sada neviđen aspekt života u divljini. To je sve upakovano u zanimljivu priču o avanturi, misteriji, spasavanju i veoma zanimljivu komediju braće Kret od kakve ćete se grohotom smejati. Nove epizode “Pustolovina sa Braćom Kret” gledajte od 7. septembra u dve epizode od 18:00h samo na kanalu Minimax.

Povezana vest:  SURVIVOR VIP, Neočekivani obrt: ispao Toni Zen – Katarina i Jelena očajne, žene u blatu: besna Aleksandra zamalo udarila Gocu

Priča se da se pojavila nova ekipa špijuna u gradu! Upoznajte Bobija, Lolu i Džulijetu Njihov kriptonim: Berry Bees. Kada god se pokaže da su odrasli agenti prestari da nađu rešenje, Berry Bees se pozivaju u pomoć. Jer, ko kaže da samo odrasli špijuni mogu da uživaju u borbi protiv kriminala? Novi crtać  “Pčelice voćkice” gledajte od  7. septembra u dve epizode svakog dana od  17:35h samo na kanalu Minimax!  

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Raspevani ukućani

Reprize su svakoga dana od  12:40h.

https://www.facebook.com/minimax.rs/

Za više informacija posetite: http://www.minimaxtv.rs/