14.10._sastanakFARMA 3. SEZONA

Bane i Čeda u duelu

 

Marijan, Aca i Baki su pili prvu, jutarnju, kafu u kuhinji. Baki je ogovarao Evu. On je zaključio da Eva mrzi sve farmere. Krenuo je ka WC-u, ali je tada čuo Evu kako razgovara sa nekim, s obzirom da je zaćutala kada ga je ugledala, on je zaključio da ga ogovara. Aca je prokomentarisao da u kući svi glume, da se svi prave ljubazni, ali je u suštini suprotno.

Zlata, Marijan i Aca su pili kafu u kuhinji. Zlata je izjavila da joj se ide kući, a Aca joj je odgovorio da će već sledećeg dana moći da napusti Farmu. Ona je rekla da im je svima vreme da idu kući i da su se dovoljno igrali.

Eva je pohvalila Marijana za održavanje štale i hranjenje stoke. Eva i Tina su se dogovorile šta će farmeri jesti. S obzirom da im je ostalo malo hrane, odlučeno je da svaki farmer dobije po pola viršle i pola kobasice.

Marijan se požalio da hoće kući. Nervirao se jer je samo on radio oko stoke i u štali. Aca je rekao da ljudi spavaju jer se odmaraju od noćnog života. Marijan je rekao da ga „bole briga“. Njega, kako je rekao, nervira Zlata jer je došla kod njega u štalu da ga pita da li da pomuze kravu Ružu.

Povezana vest:  My Life as Liz samo na MTV-ju

Eva i Zlata su naišle na Peju koji je tek ustao. Peja je poljubio Zlatu za dobro jutro. Eva je prokomentarisala kako njih dvoje nisu trebali da se razvedu. Zlata je prokomentarisala da je bolje imati dobar razvod nego loš brak.

Aca je ušao u kuhinju, pa je predložio da pomogne Marijanu koji je radio. Eva mu je rekla da Aca i treba da mu pomogne jer su on i Bata određeni za Marijanovog pomoćnika.

Aca je rekao Ekremu da bi i on trebalo da se uključi i pomogne Marijanu. Ekrem se naljutio i rekao da neće nikome ništa da pomaže jer se ne razume. Eva mu je podrugljivo rekla da je Bata rekao da će sve nadoknaditi kada ustane. Ekrem je nastavio da se pravda što ne može da radi, pa je rekao da on može da povuče i potegne, ali da se u štalu ne razume. Pridružila im se i Tina: Pitala je Ekrema da joj pomogne da donese vodu da opere suđe. On se ponovo naljutio i prokomentarisao da ga svi „Banderišu“.

Bane je legao preko Jelene, dok je ona vrištala. Jelena je pozvala Marijana u pomoć, ali on nije hteo da dođe. Jelena je pokušala da ga golica da bi se „oslobodila“.

Povezana vest:  SURVIVOR VIP, Bulat hvata najotrovniju zmiju na svetu, ali i šut kartu iz plemena

Jelena je izrazila želju da napusti Farmu. Bane je pokušao da je odvrati time što je rekao da ne žuri sa time, jer su tek počeli da se druže. Rekao je da će uskoro da ga drmne ako ne prestane.

Jelena i Bane su komentarisali Evu. Jelena je rekla da će Eva sigurno uveče kada bude trebala da kaže nešto o njima kao slugama, reći nešto loše. Bane je ubeđen da će ipak “promeniti ploču.“ I da će ih nahvaliti.

Čeda i Jovana su pričali o tome kako je Natalija videla Zoranine sumnjive pokrete ispod jorgana. U kuhinji su Natalija, Vendi i Tina. Natalija je pričala o Zorani. Rekla je kako su njihovi kreveti inače spojeni i da nije bilo šanse da se to ne primeti.

Ona je rekla da je pričala sa njom i da je ođednom krenula „u akciju“. Ona je domah probuila Čedu, a zatim su zajedno gledali. Rekli su da se Zorana potom okrenula ka Nataliji.

Sanja i Jasmina su se šetale. Sanja se požalila da nema cigara. Pričala je da će, kada izađe, prvo da poljubi ćerkicu, da je pošalje negde, a onda sa mužem da četiri dana vodi ljubav, pa će tek onda da zove prijatelje. Jasmina se smejala. Zatim je pričala o svojim problemima sa nogom, a pošto se prilično umorila, odlučila je da ode da se odmori.

Povezana vest:  Džeremi Ajrons u seriji Red i zakon

Aca je ležao u spavaćoj sobi jer ga je boleo stomak. Vendi je legla pored njega. Ćaskali su. Vendi je ođednom promenila temu na Zoranine majice sa stihovima. Aca joj je rekao da je to Zoranina stvar, dok Vendi takav način skretanja pažnje smatra „kretenskim“. Dodala je da „Neko ratuje mecima, neko ćorcima“.

Počeo je izbor duelista. Farmeri su prvo pogađali ko ima tajni zadatak. Predložili su prvo Vendi i časopis, međutim to nije bio tačan odgovor. Ognjen je pročitao pismo u kome je rečeno da je Sanja uspešno izvršila zadatak i da ima imunitet. Bane je ustao i rekao farmerima da treba da prestanu da se šale na njegov račun.

Jelena je dobila manje štapića od Baneta, tako da je Bane otišao u izolaciju sa Čedom, koji je imao najmanje glasova publika. Čeda je obećao da je dovoljno što je bio tu i da se neće boriti jer misli da nema više svrhe ostajati. Dodao je i da mu je krivo što je izabran za duelistu.