Novi film „Nevestin otac“ (Father Of The Bride), u kojem glavne uloge tumače Endi Garsija i Glorija Estefan, premijerno dolazi direktno na HBO Max striming platformu 16. juna.

Dugogodišnji supružnici Bili i Ingrid iznenađeni su kad njihova najstarija ćerka Sofija dođe kući u Majami u posetu. Iznenađenja tek slede kad ona predstavi novog dečka Adana i njihove planove za venčanje i novi zajednički život. Sofijina najava sprečava Bilija i Ingrid da otkriju da odustaju od svog braka i oni odlučuju da glume srećan par za dobrobit porodice.

Povezana vest:  Premijera dokumentarnog filma "Dobro došli u Čečeniju" 15. novembra

Ova moderna romantična komedija, inspirisana vanvremenskim klasikom, govori o porodici i neraskidivim vezama, ilustrujući iznenađujuće i smešne načine na koje se srce može prilagoditi u ime ljubavi.

Warner Bros. Pictures i HBO Max donose ovaj film u produkciji Plan B Entertainment Productions, u režiji Gaza Alazrakija. U glavnim ulogama su Endi Garsija, Glorija Estefan, Adrija Arhona, Izabela Mersed, Dijego Boneta i Kloi Finmen. Scenario potpisuje Met Lopez, a zasnovan je na romanu Edvarda Stritera. Producenti su oskarovci Didi Gardner i Džeremi Klajner, uz Pola Majkla Pereza. Izvršni producenti su Bred Pit, Endi Garsija, Ted Gidlou i Džesi Erman.

Povezana vest:  Šta je rasplakalo Dejvida Duhovnija?