Vikend pred nama je idealan za opuštanje ispred tv ekrana. Za vas smo izdvojili sjajna filsma ostvarenja sa poznatim glumcima koje će vam učiniti subotu i nedelju fenomenalnim danima.

Na kanalu Film Box Extra u subotu od 21 čas na kanalu Film Box Extra pogledajte film Dupleks, legendarnog Denija De Vita. Glavne uloge tumače: Dru Barimor i Ben Stiler. Aleks Rouz i Nensi Kendriks su mlad bračni par, koji veruje da su konačno pronašli savršen dom u kom će zasnovati porodicu. Postoji samo jedan problem: starica koja živi iznad njih ne planira da se iseli. Aleks i Nensi očajnički pokušavaju da je ubede da ode, ali njoj ne pada napamet. Njihova kuća iz snova uskoro će se pretvoriti u pravi košmar.

Povezana vest:  Serijal "MAČKA NA DRVETU: SPASAVANJE" na Animal Planet kanalu

Istog dana na kanalu Film Box stars možete pogledati film Lov u Bosni od 21 čas, sa poznatim Ričardom Girom. Dvojica novinara kreću na odmor u Bosni, pet godina nakon okončanja rata u toj zemlji. Na putovanju slučajno hvataju najtraženijeg ratnog zločinca na svetu, ali će ubrzo otkriti zašto njihova vlada često ne želi da zlikovci budu uhvaćeni.

Povezana vest:  Premijera emisije “Zlato Beringovog mora” na kanalu Discovery 17. aprila

U nedelju na kanalu Film Box Arthouse, pogledajte jedan sjajan ljubavni, avanturistički film General od 21 čas. Nakon što ga odbija vojska Konferederacije, a devojka Anabel Li (Marion Mak) proglasi kukavicom, mladi Džoni Grej (Kiton) dobija šansu da se iskupi kada špijuni Jenkija ukradu njegovu voljenu lokomotivu. Džoni kreće u rat sam protiv otimača, neispravnog topa i nepredvidive ruke sudbine duž železičke pruge.

Povezana vest:  Priuštite sebi kvalitetne sate odmora